• پنجشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402042214056
  • منبع : دانشگاه آزاد اسلامی

درجهت ارتقای رفاه دانشجویان صورت می‌گیرد؛

تله‌کابین واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد از مهرماه راه‌اندازی می‌شود

تله‌کابین واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد از مهرماه راه‌اندازی می‌شود

تله‌کابین واحد علوم و تحقیقات پس از انجام فرایندهای مرتبط با تست سرد و تکمیل کارهای اصلاحی، تا ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، دکتر مصطفی قاضی‌مرادی مجری طرح‌های عمرانی این واحد در خصوص پروژه سیستم حمل و نقل کابلی این واحد گفت: تله کابین واحد علوم و تحقیقات درسال ۱۳۹۳ شکل گرفت و طی این سال‌ها مراحل طراحی و ساخت آن با فرازها و نشیب‌هایی همراه بوده است.

وی با بیان اینکه  قرارداد این پروژه از نوع EPC  بوده و یک شرکت داخلی، به عنوان پیمانکار اصلی، پس از برنده شدن در مناقصه عهده‌دار طراحی، تامین تجهیزات و ساخت پروژه تله کابین شده است، افزود: این پروژه را می‌توان به دو حوزه اصلی تفکیک کرد. حوزه اول موضوعات مرتبط با ابنیه و سازه پروژه است که شامل ایستگاه‌ها و دکل‌ها بوده و حوزه دوم شامل تجهیزات و تاسیسات مرتبط با نصب و راه‌اندازی تله کابین است. 

دکتر قاضی مرادی افزود: در حوزه اول، شرکت پیمانکار از وجود دیگر پیمانکاران ذیصلاح داخلی بهره برد، متاسفانه در حوزه دوم در داخل کشور متخصص واجد شرایط وجود نداشت. بدین منظور از یک مجموعه متخصص خارجی که دارای صلاحیت و تجربیات لازم در زمینه راه‌اندازی تله‌کابین بود، بهره گرفته شد تا مسئولیت راه‌اندازی تله‌کابین را به عنوان پیمانکار آن شرکت داخلی بر عهده داشته باشد.

تله‌کابین دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات از مهرماه راه‌اندازی می‌شود

وی با بیان اینکه برای تله‌کابین واحد علوم و تحقیقات، ۴ ایستگاه در نظر گرفته شده است، ادامه داد: ایستگاه اول جنب ضلع غربی ساختمان علوم انسانی، ایستگاه دوم جنب دانشکده مدیریت، کتابخانه دکتر حبیبی و مسجد امام علی (ع)، ایستگاه سوم روبروی دانشکده فنی و مهندسی و در نهایت ایستگاه چهارم جنب هتل فرهیختگان واقع شده است.

مجری طرح‌های عمرانی واحد علوم و تحقیقات، تصریح کرد: فاصله ایستگاه اول تا چهارم ۱۷۲۲/۵ متر و اختلاف ارتفاع این دو ایستگاه ۴۲۶/۲ متر است. طی این مسافت، ۱۸ دکل احداث شده که با توجه به شرایط جغرافیایی و زمین شناسی منطقه با چالش‌های خاصی مواجه بودیم. نکته قابل اشاره سرعت حرکت کابل است که ۷۵ کابین خریداری شده را با سرعت ۵ متر برثانیه حرکت می‌دهد. همچنین سرعت حرکت کابین‌ها در ایستگاه‌ها با هدف تسهیل در سوار و پیاده شدن مسافرین به ۵/۰ متر بر ثانیه کاهش می‌یابد.

به گفته دکتر قاضی مرادی، این تله کابین قابلیت جابجایی ۲۰۴۰ نفر را در ساعت دارا بوده و مدت گردش کامل یک کابین حدود ۹ دقیقه تخمین زده شده است. ظرفیت کابین‌ها ۸ نفر بوده و دارای امکانات رفاهی و ایمنی لازم هستند.

وی با بیان اینکه طی این سال‌ها، متاسفانه به دلایل مختلف داخلی و خارجی روند اجرای پروژه با چالش‌هایی همراه بوده است، افزود: با حمایت‌های صورت گرفته از سوی مسئولان دانشگاه، به ویژه دکتر طهرانچی، دکتر صابونی و دکتر صباغ‌زاده، اجرای پروژه تله کابین واحد علوم و تحقیقات سرعت چشمگیری گرفت تا جایی که مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

دکتر قاضی مرادی ادامه داد: در حوزه اول، ایستگاه‌های ۱، ۲و۴ بصورت صد در صد تکمیل شده و شاهد رفع نواقص و ایرادات هستیم. ایستگاه ۳ نیز پیشرفت ۹۷ درصدی داشته است. در حوزه دوم، تجهیزات تله کابین بطور کامل تهیه، نصب و آماده انجام فعالیت‌های آزمایشی پیش از بهره‌برداری اصلی است. 

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود طی ماه جاری، تست سرد تله‌کابین آغاز شود، گفت: امیدوارم با شروع فرایندهای مرتبط با تست سرد و با تکمیل کارهای باقی مانده و اصلاحی، تا ابتدای مهرماه، آماده بهره‌برداری و استفاده دانشجویان از تله‌کابین واحد علوم و تحقیقات باشیم.

تله‌کابین دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات از مهرماه راه‌اندازی می‌شود

دکتر قاضی مرادی افزود: با راه‌اندازی سیستم حمل ونقل کابلی، واحد علوم و تحقیقات به عنوان تنها دانشگاهی در سطح جهان که دارای تله کابین است، می‌تواند قدم مثبتی درجهت ارتقای رفاه دانشجویان بردارد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، وی، دسترسی آسان و چشم انداز بی نظیر، ارائه خدمات رفاهی تفریحی پیش‌بینی شده در ایستگاه‌ها به خصوص در ایستگاه‌های ۳ و ۴ را از ویژگی‌های بی نظیر این مجموعه دانست و گفت: در ایستگاه ۳، خدمات رفاهی نظیر کافی شاپ، فودکورت و چند مجموعه تجاری و در ایستگاه ۴ محوطه‌ای با چشم‌انداز استثنایی فراهم شده است.

دکتر قاضی مرادی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تنها دانشگاه در جهان است که دارای سیستم حمل و نقل کابلی است، ادامه داد: این امر ظرفیت‌های متعدد و بی نظیری را در حوزه‌های مختلف اعم از پژوهشی، اجتماعی، فرهنگی و ... فراهم می‌کند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۲ ۱۱:۳۲

قیمت بلیط این تله کابین چقدر است ؟

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۲ ۱۱:۳۶

آقای دکتر قاضی مرادی که فرموده اید دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تنها دانشگاه در جهان است که دارای سیستم حمل و نقل کابلی است!!!!! آخه کدوم دانشگاه در کوه و کوهستان بر روی گسل ساخته شده جز علوم و تحقیقات ؟

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۲ ۱۳:۳۶

مدیران دانشگاه آزاد نگفتند چقدر از شهریه دانشجویان هزینه این تله کابین تفریحی کرده اند؟

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۳ ۰۲:۴۸

من که لیسانس گرفتم رفتم چقدر بااتوبوس رفتیم بالا حالا تازه میخوان راه بندازن