حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم، چهارشنبه، ۲۱ تیرماه در همایش تجلیل از زنده نامان تبریز، اظهار کرد: تجلیل از مفاخر و توجه و اهمیت قائل شدن برای علم، معرفت، ادب، دین و مذهب تاریخ فرهنگ و هنر، رشادت و جوانمردی در استان ما است و در این زمینه باید از افرادی که در این راه خدمت میکنند قدردانی کرد، چه در قید حیات چه در دیار باقی همه اینها افتخار و زنده نامان استان هستند که نامشان همواره بر سر زبانها جاری است.
وی ادامه داد: برگزاری چنین مراسمهایی با هدف معرفی مفاخر استان، از یک سو فرهنگ تجلیل از مفاخر را در جامعه وصف میکند و از سوی دیگر زمینه ساز معرفی مفاخری میشود که امروزه پایههای علمی و فرهنگی جغرافیای زیستی خود هستند.
وی افزود: این برنامهها زمانی قدرت تاثیرگذاری بیشتری دارد که مخاطبین آن نسل جوان باشد تا موجب انگیزه و تشویق نسل جوان و آینده سازان شهرمان شود. مفاخر میراثی گرانبها برای نسلهای آینده هستند و انس و الفت جوانان با مفاخر میتواند موجب ظهور استعدادها و پدید آمدن مفاخری جدید شود.
آل هاشم با بیان اینکه آذربایجانشرقی همواره شاهد طلوع ستارگان پر نور و جایگاه نشر اندیشههای والا بوده است، بیان کرد: آذربایجانشرقی گنجینهای از تولید مفاخر در طول تاریخ کشورمان به شمار میرود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه بسیاری از مفاخر در میان بیتوجهی و غفلتهای چندین ساله یا از یادها رفتهاند یا توسط برخیها در همین حوالی مورد سرقت، تحریم و برای هویت سازی دیگران مورد استفاده و بهرهبرداری قرار گرفتهاند.
نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: اگر میخواهیم آذربایجانشرقی در افق تمدنی نوین اسلامی جایگاه داشته باشد باید در معرفی مفاخری که اثرات و افتخارات و بینالمللی دارند کوشش کنیم و در کنار با معرفی مفاخرین میتواتیم بزرگی تاریخ و تمدن آذربایجان شرقی را به جهانیان بشناسانیم و تبریز را به دوران شکوهمند و باعظمت خود بازگردانیم.
وی عنوان کرد: هفته گذشته در تبریز مراسم باشکوه بزرگداشت تجلیل پدر مقام معظم انقلاب را داشتیم که شاهد تاثیر این بزرگداشت در میان نسل جوان بودیم به همین دلیل باید با افزایش تعداد چنین برنامههایی پلی بین مفاخر دیروز و امروز و نسل آینده باشیم که البته این مراسمها نباید به صورت مقطعی و موقت اجرا شوند بلکه باید نقطه آغازی برای معرفی عمیق مفاخر تبریز و آذربایجان به جامعه باشند.
انتهای پیام
نظرات