• چهارشنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۹:۱۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402042113937
  • خبرنگار : 71621

زلنسکی: نشست ناتو موفقیتی معنادار برای اوکراین بود

زلنسکی: نشست ناتو موفقیتی معنادار برای اوکراین بود

رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که نشست ناتو در ویلنیوس "یک موفقیت معنادار برای اوکراین" تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از سی ان ان، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه اعلام کرد که این نتیجه نشست ناتو " به شدت لازم" بود و این نشست در مجموع "یک موفقیت معنادار برای اوکراین" محسوب می‌شود.

وی از سران ناتو برای "حمایت‌های عملی و بی‌سابقه‌شان" تشکر کرد و گفت که هیات اوکراینی با تضمین‌های امنیتی به وطن بازمی‌گردند.

زلنسکی گفت: امروز تضمین‌های امنیتی برای اوکراین در مسیر الحاق به ناتو وجود دارد که بسته‌ای مهم از تضمین‌های امنیتی محسوب می‌شود. ما با کشورهای گروه هفت هماهنگی داریم. چارچوب برای تضمین‌های امنیتی از طریق تمهیدات با شرکای کلیدی‌مان - توافق‌های دوجانبه و چندجانبه - باید بیشتر بسط بیابند. هیات اوکراینی پیروزی حائز اهمیتی برای اوکراین، کشورمان، مردم‌مان و فرزندان‌مان به ارمغان آورده است. این، فرصت‌های امنیتی کاملا جدیدی برای ما رقم می‌زند.

رئیس‌جمهور اوکراین در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت که اوکراین "در مسیر عضویت ناتو" قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha