محمد صدقی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر اینکه خاموش کردن لامپ های اضافی تاثیر خیلی زیادی در صرفه جویی مصرف برق خواهد داشت، اظهار کرد: در مکان هایی همچون راهرو، سرویس های بهداشتی و یا حیاط ها از لامپ های کم مصرف استفاده می شود که اگر این لامپ ها به غیر از زمان نیاز خاموش شوند، می توان در صرفه جویی برق تا اندازه خیلی زیادی کمک کرد.
وی با اشاره به اینکه در این استان ۴۰۰ هزار مشترک وجود دارد، افزود: اگر توسط این مشترکان فقط یک لامپ ۳۵ واتی طی یک ساعت خاموش شود، می توان در مصرف ۱۴ مگاوات برق صرفه جویی کرد.
صدقی در ادامه با تاکید بر اینکه از روشن کردن لوازم برقی پرمصرف همزمان با یکدیگر و در زمان اوج مصرف خودداری شود، بیان کرد: زمانیکه در آشپزخانه چندین لوازم برقی با یکدیگر روشن می شود این امر موجب شده تا میزان انرژی زیادی در جریان باشد که از تحمل سیم کشی های انجام شده خارج است و زمینه مستهلک شدن سیم کشی ها و همچنین اتصالی را فراهم می کند.
وی توصیه کرد: از همزمان روشن کردن لوازم برقی آشپزخانه به خصوص در زمان اوج مصرف برق به شدت خودداری شود.
این مقام مسئول توضیح داد: به عنوان مثال بهترین زمان روشن کردن ماشین لباس شویی از ساعت ۲۳ به بعد، جاروبرقی هنگام صبح و لوازم برقی آشپرخانه همچون چرخ گوشت و ... حدود ساعت ۱۱ صبح است.
وی در ارتباط با استفاده از اتو نیز بیان کرد: بهتر است در ابتدا و قبل از روشن کردن اتو، لباس ها را دسته بندی کرد و در زمانیکه هنوز اتو کاملا داغ نشده لباس های پلاستیکی که نیاز به حرارت زیادی ندارند را اتو کرد و به هنگام زیاد شدن حرارت لباس های نخی اتو شود.
به گفته صدقی، ضروری است که کولرهای آبی در دور کند تنظیم شود و از کولر گازی تا جاییکه امکان دارد استفاده نشود؛ در صورت نیاز بر روی ۲۵ درجه سانتی گراد تنظیم شود.
انتهای پیام
نظرات