یعقوب عزیززاده ۲۱ تیرماه در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه کشتار کاهش یافته است، افزود: در حال حاضر با ظرفیت ۸ درصد کشتارگاه کار می کنیم.
وی افزایش قیمت گوشت را عامل کاهش مصرف مردم دانست و گفت: طبق آمارهای اعلام شده سرانه مصرف گوشت در سال های گذشته ۱۸ کیلوگرم به ازای هر نفر بود که در سال جاری به ۳ کیلوگرم معادل یک ششم کاهش پیدا کرده است.
عزیززاده بیان کرد: کشتار قاچاق معضل دیگری است که دامپزشکی استان باید بر آن نظارت کند چراکه حذف معاینات دام مریض و کشتار و فروش گوشت آن می تواند سلامتی مصرف کنندگان را تهدید کند.
وی از کاهش دام زنده در استان خبر داد و اظهار کرد: اکثر دامپروری ها و پرواربندی ها به خاطر افزایش قیمت نهاده های دامی و نبودن علوفه سبز تعطیل شده اند.
رئیس هیئت مدیره کشتارگاه صنعتی اردبیل با اعلام اینکه خشکسالی باعث شده در فصل بهار مراتع از علوفه سبز خالی شود و عشایر برای چرای مناسب دام خود با مشکل مواجه شوند، تصریح کرد: علوفه خریداری شده توسط عشایر پروتئین لازم را ندارد و گوشت دام زنده و احشام عشایر را افزایش نمی دهد.
عزیززاده از عدم برنامه ریزی لازم برای واردات دام زنده به استان خبر داد و گفت: مسئولان و متولیان امر باید مشکلات مردم را لمس کنند و تدابیر لازم را اتخاذ نمایند.
وی واردات دام زنده از آسیای میانه و کشورهای قزاقستان، مغولستان، داغستان و سایر کشورهای این حوزه را برای کاهش قیمت گوشت قرمز در استان لازم و ضروری عنوان کرد و افزود: با صحبتهایی که با معاون وزیر امور خارجه داشته ایم این روش را برای افزایش کشتار دام در استان اردبیل پیشنهاد داده ایم و می توانیم برای کشورهای عربی حوزه خلیج فارس گوشت قرمز دامی را صادر کنیم.
عزیززاده تصریح کرد: در حال حاضر در این کشتارگاه ۴۰۰ نفر مشغول به کار می باشند که در صورت تداوم این روند شاهد تعدیل نیرو خواهیم بود و برای خروج از وضعیت فعلی، برنامه ریزی دستگاههای دولتی مربوطه لازم و ضروری می باشد.
انتهای پیام
نظرات