• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402042013039
  • خبرنگار : 50597

مرکز خدمات تخصصی و مطالعات سنگ محلات و نیم‌ور افتتاح شد

مرکز خدمات تخصصی و مطالعات سنگ محلات و نیم‌ور افتتاح شد

ایسنا/مرکزی مرکز خدمات تخصصی و مطالعات سنگ محلات و نیم‌ور با حضور جمعی از مسئولان جهاد دانشگاهی استان مرکزی و کشور و مسئولان شهرستان محلات افتتاح شد.

دکتر محسن مرادی، سه‌شنبه ۲۰ تیرماه در مراسم افتتاح این مرکز که وابسته به جهاد دانشگاهی استان است و در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهر نیم‌ور مستقر است، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از نهادهای انقلابی و از رویش‌های انقلاب است.

وی ادامه داد: تعابیر مقام معظم رهبری در ارتباط با جهاد دانشگاهی فرصتی است تا ما آن را قدر دانسته و از آن استفاده درست و مطلوب داشته باشیم و از طرفی وظیفه ما را سنگین می‌کند تا بتوانیم اقدام جدی و عظیمی انجام دهیم.

وی با اشاره به استقرار تیم مدیریتی جدید در جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: با استقرار این تیم، طرح تحولی در جهاد دانشگاهی تهیه شده است که با الگوی پیشرفت با ایمان و امید و تکیه بر جوانان تدوین شده است و می‌توان گفت در استان‌ها نیز در حال پیاده‌سازی است.

وی افزود: طی جلسات مختلف بر اساس مزیت‌های استان‌ها و شهرستان‌ها مقرر شد که توانمندی‌های جدیدی به مجموعه جهاد دانشگاهی افزوده شود تا بتوانیم اقدامات معطل مانده را انجام دهیم. البته به دنبال موازی‌کاری نیستیم و تلاش ما بر این است که اقداماتی خلاقانه و نوآورانه را انجام دهیم.

وی افزود: یکی از مزیت‌های استان مرکزی، بحث سنگ است و محلات و نیم‌ور به عنوان پایتخت سنگ کشور شناخته می‌شوند که از توانمندی‌های زیادی در این زمینه برخوردار هستند. از طرفی ظرفیت‌های مناسبی در جهاد دانشگاهی واحدهای مختلف وجود دارد.

وی تصریح کرد: مقرر شد که ساختمان حاضر که در چند سال اخیر تقریبا بلااستفاده بوده و از سرمایه‌های جهاد دانشگاهی محسوب می‌شود، احیا شده و بتوان با توجه به مزیت‌های شهرستان محلات در حوزه سنگ از آن استفاده ویژه‌ای کرد تا توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در قسمت‌های مختلف پای کار آمده و از آن استفاده شود.

مرادی گفت: تلاش می‌شود تا با تبدیل این ساختمان به مرکز خدمات تخصصی و مطالعات سنگ، چتری را برای انجام اقدامات مختلف باز کنیم. در اولین گام با پارک علم و فناوری استان تفاهم‌نامه‌ای را منعقد کرده ایم تا مرکز رشد مشترک جهاد دانشگاهی با پارک علم و فناوری در این مکان مستقر شود تا بتوانیم با استفاده از مزایای پارک، شرکت‌هایی را که در حوزه سنگ فعال هستند، در این مکان مستقر کنیم. در کنار آن، بحث‌های آموزشی را در پیش خواهیم گرفت.

وی با تشکر از حمایت‌های نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، اداره صمت شهرستان، رئیس انجمن سنگ ایران و انجمن سنگ‌بری‌های شهرستان محلات، اظهار کرد: امیدواریم با حمایت‌های بیشتر با استفاده از زیرساخت‌های موجود در این مرکز، اقدام موثر و مفیدی را انجام دهیم. یکی از برنامه‌های جدی جهاد دانشگاهی تبدیل کردن شهرستان محلات به قطب سنگ در کشور است.

وی با اشاره به حمایت‌های ویژه جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی از این طرح تصریح کرد: پیگیری‌های موثر این دوستان نقش مهمی در این اتفاق داشت که امیدواریم در آینده نیز ادامه پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha