• سه‌شنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402042012627
  • خبرنگار : 50300

سرپرست کانون شکوفایی دانشگاه عنوان کرد

دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان از ایده‌های فناورانه حمایت می‌کند

دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان از ایده‌های فناورانه حمایت می‌کند

ایسنا/خوزستان سرپرست کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از معرفی برگزیدگان رویداد فناورانه کشاورزی این دانشگاه خبر داد.

دکتر آیدین خدایی‌جوقان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: رویداد فناورانه در کشاورزی دانش بنیان یک رویداد دانشگاهی است که با همکاری پارک علم و فناوری خوزستان برگزار شد. هدف از این رویداد برگزاری مستمر "هفته‌های فناور" در حوزه کشاورزی، فعال‌سازی مرکز رشد در دانشگاه و استقبال از ایده دانشجویان است.

وی ادامه داد: بر این اساس در حوزه نانو تکنولوژی محمدرضا انصاری با ایده‌ تولید نانو کودهای هیدروژلی آهن بر پایه سنتز سبز، در بیوتکنولوژی محمد امین صفار با ایده تکثیر گیاه ارکیده با استفاده از کشت بافت، در فناوری‌های فنی و مهندسی مختار حیدری با ایده تولید فیلتر حذف کننده ترکیبات رنگی از پساب با استفاده از ضایعات نیشکر و در خاک و آب، لاله پروین با ایده‌ تولید کود زیستی ویژه کاملینا و کلزا با استفاده از باکتری‌های بومی سازگار با شرایط خوزستان به عنوان ایده‌ها و نفرات برتر انتخاب شدند.

سرپرست کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: در حوزه علوم دام نیز طاهره محمدآبادی با ایده‌ تهیه مکمل‌های ضد ویروسی و تحریک‌کننده ایمنی جدا شده از شیر، در حوزه تولید گیاهان دارویی محمد فرخاری با ایده به‌نژادی و اهلی‌سازی گیاه دارویی-روغنی خارمریم و معرفی آن به عنوان گیاه زراعی جدید و در حوزه صنایع غذایی محمد مهدی جاسمی با ایده‌ تولید محصولات بدون گلوتن برای مصرف بیماران سلیاکی به عنوان ایده‌های برتر معرفی شدند.

خدایی‌جوقان گفت: کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان از سال ۹۵ راه‌اندازی شد اما فعال نبود. حدود ۳، ۴ ماه است که این مرکز فعال شده است و به این منظور برنامه‌ها و ایده‌های کشاورزی برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های کانون خلاقیت عنوان کرد: در این مرکز تحقیقات به ثمر رسیده دانشجویان، محققان و اعضای هیات علمی تبدیل به تک‌محصول (tech) تجاری می‌شود؛ در واقع به افراد دارای ایده‌های فناورانه کمک می‌کنیم که ایده‌های خود را به محصول تبدیل کنند.

سرپرست کانون شکوفایی، خلاقیت و نوآوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: خروجی پایان‌نامه‌ها و طرح‌های دانشگاه نیز در مرکز شکوفایی به ثمر می‌رسد و به فروش می‌رود و شرکت‌هایی که قرار است در کانون شکوفایی مستقر شوند، می‌توانند به صنایع منطقه خدمات ارائه دهند.

انتهای پیام                             

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha