مریم دهخدایی، برگزارکننده نمایشگاه «آغاز پنهان» در گفتوگو با ایسنا و با بیان اینکه نمایشگاه، راهی است که هنرمند از طریق آن میتواند با مخاطبان رودررو شود و با آنها ارتباط مستقیم داشته باشد، بیان کرد: نقاشیها و سایر آثار هنری وقتی در جامعه مطرح میشوند، انعکاس و بازتاب بیشتری دارند و هنرمند میتواند بعد از نمایشگاهها و با توجه به بازخوردهایی که از مخاطبان گرفته است، به مراحل بعدی فعالیت حرفهای خود وارد شود و خودش را اصلاح و بهروزرسانی کند.
او ادامه داد: هدف ما از برگزاری این نمایشگاه نیز مواجهه با مخاطبان بوده است، زیرا هنرجویان بهویژه در نمایشگاه اول در برقراری ارتباط با مخاطبان از انتقادات و پیشنهادهای آنان استفاده میکنند.
این بانوی هنرمند با بیان اینکه نام نمایشگاهِ «آغاز پنهان» اقتباسی از اشعار نادر ابراهیمی است، افزود: عنوان نمایشگاه به این مسئله اشاره دارد که ایده هنرمندان و نقاشان در ذهن آنها پنهان است. با برداشتن قلم، ایدهها در آثار هنرمندان منعکس شده و با برگزاری نمایشگاه، این ایدهها علنی میشوند. درواقع آغاز و ابتدای فرایند فعالیت هنری، پنهان است و بهمرور آشکار میشوند.
دهخدایی با اشاره به اینکه بیش از ۴۳ اثر در این نمایشگاه ارائه شده است، گفت: آثار هر هنرجو با تکنیکهایی مثل آبرنگ، مداد رنگ، پاستل، سیاهقلم و رنگ و روغن بر بوم و مقوا خلق شده و به نمایش درآمده که دارای ابعاد متفاوتی هستند، ولی آثار مداد رنگ و آبرنگ که تعداد آنها در این نمایشگاه زیاد است در ابعاد کوچک ترسیم میشوند.
این مدرس نقاشی با بیان اینکه نمایشگاه «آغاز پنهان» موضوع واحدی ندارد، به توضیح موضوعها و عناوین آثار این نمایشگاه پرداخت و اضافه کرد: آثار با موضوعاتی همچون طبیعت بیجان، چهره و منظره اختصاص دارد و «دختر آفتاب»، «فصل خاکستری» با موضوع گذر از دوره پیری و فرسودگی، «تلألؤ نور» از منظرۀ حافظیه شیراز، برخی از آثاری هستند که در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
دهخدایی با اشاره به بخشی از بیانیه این نمایشگاه، افزود: نادر ابراهیمی در یکی از اشعارش گفته است که «هیچ پایانی بهراستی پایان نیست/ در هر سرانجام، مفهوم یک آغاز نهفته است»؛ همیشه و طبیعتاً هر خلاقیت و بیانی، ابتدا بهصورت پنهانی و نهان در ذهن هنرمند شکل میگیرد و همه بُعدها عملاً در آثار هنرمند آشکار میشود.
به گزارش ایسنا، علاقهمندان میتوانند برای تماشای نقاشیهای نمایشگاه «آغاز پنهان» تا فردا ۲۱ تیرماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ بعدازظهر به نگارخانه صفوی، واقع در اصفهان، خیابان خاقانی، جنب کوچه شماره ۳۱ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات