محمد مشتری در حاشیه ششمین جلسه کمیسیون اجرایی آیین نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی استان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بیشتر مصالح معدنی و ساختمانی در خراسان شمالی به صورت اضافه تناژ حمل می شود که این موضوع خسارت زیادی به راه های استان به خصوص راه های اطراف معادن وارد می کند.
وی افزود: ساماندهی حمل مصالح معدنی و ساختمانی و وانت بارها موجب ساماندهی بارگیری حمل محصولات، ارتقای سطح ایمنی عبور و مرور و کاهش خسارت وارده به جاده می شود.
مشتری ادامه داد: جلسات متعددی در خصوص ساماندهی حمل مصالح معدنی و ساختمانی با سازمان صمت و شهرستان ها برگزار و با دستگاه های اجرایی مختلف مکاتبه شده است.
سعید سبحانی معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی نیز در این جلسه، عدم تمایل بهره برداران معادن و رانندگان ناوگان به اخذ بارنامه و عدم الزام نصب باسکول در محل تمامی معادن را از جمله مشکلات این حوزه دانست و گفت: به منظور جبران بخشی از خسارت وارده به شبکه جاده ای ناشی از بهره برداری از معادن و فعالیت های صنایع معدنی، شورای معادن استان موظف است ۲۵ درصد از وصولی حقوق دولتی سهم معادن استان ها را از طریق اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای همان استان برای نگهداری و بهسازی محورهای جاده ای با اولویت جاده های مورد استفاده معادن اختصاص دهد.
وی ادامه داد: فرم شناسایی معادن تهیه شده است و الزام به دریافت بارنامه و رعایت تناژ، دریافت حواله بار قبل از ورود به معدن و محل بارگیری، الزام معادن به نصب باسکول و… به منظور ساماندهی حمل مصالح معدنی و ساختمانی پیشنهاد می شود.
انتهای پیام
نظرات