فیروز شکوری صبح امروز (۱۹ تیرماه) در نشست خبری با خبرنگاران، با تاکید بر اینکه مالیات و فرهنگ مالیاتی باید تبیین شود، اظهار کرد: باید فرهنگسازی کنیم که هر فرد در جامعه با تناسب هزینههایی که برای جامعه دارد هزینه خود را بپردازد و این هزینه مالیات است. فرهنگ مالیاتی باید به طوری جا افتاده شود که کسی فکر فرار مالیاتی نداشته باشد.
وی با بیان اینکه منابع و معادن باید برای نسلهای آینده باقی بماند و در این راستا باید فرهنگ مالیاتی جا افتاده باشد، تصریح کرد: هر کسی که در جامعه زندگی میکند و از خدماتی مثل درمان و امنیت و ... استفاده میکنند، باید هزینههای آن را بپردازد. نفت برای همه نسلها است و نباید به آن متکی باشیم، امیدواریم به نقطهای برسیم که جامعه با مالیات اداره شود و توسعه مالیاتمحور باشد.
شکوری ادامه داد: سال گذشته ۱۶۰۰ میلیارد تومان به شهرداریها و دهیاریها توسط امور مالیاتی پرداخت شده است. یک درصد بهداشت نیز پرداخت شده است. همچنین در جهت حمایت از اصناف و واحدهای تولیدی حدود ۷۰۰ میلیارد تومان برای واحدهای تولیدی و اصناف بخشودگی جریمه داشتهایم.
وی با تاکید بر اینکه اصناف زنجان در سال ۱۴۰۱، ۵۸ هزار نفر بودند که این تعداد ۲۵۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند که متاسفانه این آمار خوبی نیست، تشریح کرد: سازمان امور مالیاتی امروزه دادهمحور حرکت میکند و کسی نمیتواند درآمد خود را کتمان کند. بیشترین مالیات پرداخت شده از صنایع واحدهای تولیدی است.
شکوری اضافه کرد: در ۳ ماه اخیر جلسات مکرر با اصناف، اتاق بازرگانی، نظام پزشکی و واحدهای تولیدی داشتهایم، ما مکلفیم مشکلات مالیاتی را حل کنیم.
این مسئول در خصوص مالیات معادن نیز اذعان کرد: متولی معادن اداره صنعت معدن تجارت است و آنها درآمد معادن را اعلام میکنند و طبق مقدار استخراج شده مالیات تشخیص داده میشود.
وی با اشاره به اینکه استان زنجان یکی از استانهای قانونمدار است، گفت: امسال ۵۷۰ میلیارد تومان برگه تشخیص صادر شده است، فرار مالیاتی در استان زنجان نیز وجود دارد اما نسبت به استانهای دیگر وضعیت بهتری داریم.
شکوری خاطرنشان کرد: درآمدهای مالیاتی در سال گذشته ۵ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان پیشبینی شده بود و درصد قابل توجهی از آن تحقق پیدا کرد؛ برای سال ۱۴۰۲ نیز طبق بودجه ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای استان زنجان در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
نظرات