سیامک اسدی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با وضعیت ذخایر خونی استان زنجان، اظهار کرد: خوشبختانه اکنون استان از لحاظ ذخایر خونی و فرآوردههای آن در وضعیت خوبی قرار دارد.
وی ضمن قدردانی از اعتماد مردم به سازمان انتقال خون، افزود: افزایش اعتماد مردم به سازمان انتقال خون سبب شده تا مردم انتقالخون را در سختترین شرایط تنها نگذارند تا دچار کمبود خون و فرآوردههای آن شویم.
این مسئول در رابطه با کمکرسانی انتقالخون استان زنجان به شبکه ملی خونرسانی، تصریح کرد: سال گذشته، ۶۲۰۰ واحد خون و فرآوردههای آن و از ابتدای سالجاری تاکنون نیز بیش از ۲۵۰۰ واحد به شبکه ملی خونرسانی یاری رساندهایم.
مدیرکل انتقالخون استان با بیان اینکه شهروندان بدون هیچ چشمداشتی اقدام به اهدای خون میکنند که بسیار ارزشمند است، گفت: اهداکنندگان خون یکی از سرمایههای اصلی نظام سلامت هستند و اعتماد مردم به سازمان انتقالخون با معیارهای مادی قابل ارزشگذاری نیست و به همین دلیل هر گونه خرید و فروش خون و فرآوردههای آن در همه جوامع متمدن قابل سرزنش و نکوهیده است.
اسدی با اشاره به سالروز تأسیس سازمان انتقالخون، اظهار کرد: از زمان تأسیس این سازمان تاکنون، اهدای خون به امری داوطلبانه و خداپسندانه تبدیل شده و اهدای خون پولی کاملا کنار گذاشته شده است.
وی، ضمن ارج نهادن به کار ارزشمند پیشکسوتان طب انتقالخون در ایران و بنیان گذاران سازمان انتقالخون، افزود: پس از تأسیس سازمان انتقالخون خرید و فروش خون و محصولات خونی در ایران ممنوع شد و طبق ماده ۲ اساسنامه سازمان انتقال که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده تعیین شرایط استاندارد برای جمعآوری و نگهداری خون و فرآوردههای آن به عهده سازمان انتقالخون بوده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: سازمان انتقالخون در طی سالیان گذشته با ترویج فرهنگ اهدای خون سالم و تعمیق فرهنگ نوع دوستی همه فرآوردههای مورد نیاز مراکز را تامین کرده و نقش بیبدیلی در ۸ سال دفاع مقدس و شرایط همهگیری کووید ۱۹ در کشور داشته است.
انتهای پیام
نظرات