• دوشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۲ / ۰۷:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1402041911679
  • خبرنگار : 50136

یک مسئول:

امسال بیش از ۲۹ هزار تُن زردآلو از باغات آذربایجان غربی برداشت می‌شود

امسال بیش از ۲۹ هزار تُن زردآلو از باغات آذربایجان غربی برداشت می‌شود

ایسنا/آذربایجان غربی سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۹ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۶۰۰ هکتار از باغ‌های استان برداشت و روانه بازار مصرف شود

علی دیانتی در گفت و گوبا ایسنا اظهار کرد: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زرد آلو در استان به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغ‌های آذربایجان‌غربی است.

دیانتی با بیان اینکه بخش اعظمی از این محصول در باغات شهرهای ارومیه، خوی، سلماس ، ماکو و شاهین دژ تولید می‌شود، ادامه داد: شهرستان ارومیه با تولید ۱۶ هزارتن زردآلو که بیش از  نیمی از مجموع تولید استان را در بر می گیرد ، به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب می شود. 

همچنین وی بیان کرد: بخشی از محصول نیز به صورت تازه خوری و خشکبار به سایر استان‌های کشور و کشورهای همسایه صادر می‌شود. 

دیانتی افزود: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول ارگانیک و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha