به گزارش ایسنا، مریم کوشکی ۱۷ تیرماه در کمیته تخصصی طبقهبندی مرگ ناشی از هاری انسانی که در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه ارائه آموزشها باید بهصورت جدی وارد عمل شویم.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت صداوسیما برای ارائه آموزشهای بهداشتی، افزود: بهترین نوع آموزش، آموزش چهره به چهره است که باید در دستور کار قرار گیرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص بیماری هاری تصریح کرد: بیماری هاری علاوه بر سگها میتواند از طریق حیواناتی مانند گربه و روباه که به این بیماری مبتلا هستند، منتقل شود.
کوشکی ادامه داد: این بیماری از طریق خراش کوچک هم قابل انتقال است، لذا در صورت مواجهشدن با حمله حیوانات بلافاصله باید به بیمارستان و یا نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کرد و واکسن دریافت کرد.
وی با تأکید بر جمعآوری سگهای بلاصاحب از سطح خیابانها، بیان کرد: ساماندهی سگهای بلاصاحب باید با جدیت صورت بگیرد، دستگاههای اجرایی مرتبط موظف به همکاری در این زمینه هستند و نباید به سادگی از این برنامه عبور کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: سگهای دارای صاحب نیز باید علاوه بر واکسیناسیون، قلاده گذاری و شناسنامهدار شوند تا خطری متوجه افراد نباشد.
انتهای پیام
نظرات