• شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1402041710645
  • خبرنگار : 71263

خالق توییتر به "کپی‌برداری" تردز معترض شد

خالق توییتر به "کپی‌برداری" تردز معترض شد

جک دورسی، یکی از موسسان و مدیرعامل سابق توییتر در انتقاد از شبکه اجتماعی تردز (Threads) گفت: ما خودروهای پرنده می‌خواستیم و در عوض، اکنون هفت کپی از توییتر داریم.

به گزارش ایسنا، شرکت متا که مالک فیس بوک و اینستاگرام است، چهارشنبه گذشته اپلیکیشن تردز را عرضه کرد که شباهت آن به توییتر، انتقاد برانگیز شد و برخی می گویند این شبکه اجتماعی، طراحی توییتر را دزدیده است.

جک دورسی، یکی از موسسان و مدیرعامل سابق توییتر، در توییتی، اعتراض خود را نسبت به تردز اعلام کرد و نوشت: ما خودروهای پرنده می‌خواستیم و در عوض هفت کپی از توییتر داریم. وی به پست اندی آلن، موسس اپلیکیشن نات بورینگ (Not Boring) پاسخ داد که تصویری از پلتفرم‌های مختلف را کنار هم ارسال کرده و نوشته بود: به نظر می‌رسد انگار فرصت ابداع دوباره اجتماع را از دست دادیم. آیا می‌توانید تفاوتی بین آنها ببینید؟

تصویر مذکور نشان می‌داد که رابط کاربری پلتفرم‌هایی مانند تردز، توییتر، ماستودون و بلو اسکای که شبکه اجتماعی غیرمتمرکز ساخت دورسی است، تا چه اندازه شبیه هم هستند.

یک کاربر با اشاره به توییتر و بلو اسکای، از دورسی انتقاد کرد زیرا او، دو کپی از توییتر را ساخته است اما دورسی پاسخ داد: نه، بلو اسکای و نوستر، پروتکل‌هایی هستند که توییتر می‌تواند بر اساس آنها بنا شود. ما برخی از محدودیت‌ها را حذف کردیم نه رقابت را.

ایلان ماسک، مالک فعلی توییتر با یک ایموجی لبخند، به جک دورسی جواب داد زیرا هر دو نفر در چند روز گذشته، نارضایتی خود را آشکارا از تردز ابراز کرده اند.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، ماسک تهدید کرده است مارک زاکربرگ را به دلیل راه اندازی تردز، به دادگاه می‌کشاند و در نامه‌ای به متا پلتفرمز مدعی شده که به صورت غیرقانونی، از اسرار تجاری و سایر مالکیت معنوی توییتر استفاده کرده است.

تعداد کاربران تردز در کمتر از ۴۸ ساعت پس از عرضه این اپلیکیشن، از مرز ۷۰ میلیون نفر عبور کرد و توییتر را برای اقدام قانونی علیه متا، مصمم کرد.

اما حتی با وجود افزایش کاربران تردز و اشتیاق آنها برای فرار از آشفتگی توییتر، موفقیت یکباره اپلیکیشن متا، ممکن است نگرانی‌های جدی ایجاد کند زیرا این شرکت مدتها به دلیل نفوذ بازار و تلاش برای مقابله با رقابت اپلیکیشن‌های رقیب، هدف انتقاد قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha