به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان، ولیاله زمانی اظهار کرد: با هماهنگی صورت گرفته، اکیپهای شناسایی و ارزیابی با همکاری کارشناسان فرمانداری زنجان و سازمان جهادکشاورزی استان تشکیل شده است.
وی گفت: در بازدید کارشناسان از واحدهای نانوایی از نظر شلوغی، خلوتی، تعداد مشتری و موارد دیگر مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرند.
زمانی افزود: در طرح ساماندهی، شاخصهایی برای ارتقای وضعیت فعالیت واحدهای نانوایی در نظر گرفته شده است که در هفتههای آتی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام
نظرات