• شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402041710629
  • خبرنگار : 50163

خرم‌دره و چالش‌های پیش‌روی تنها بیمارستان آن

خرم‌دره و چالش‌های پیش‌روی تنها بیمارستان آن

ایسنا/زنجان رئیس بیمارستان بوعلی خرم‌دره گفت: تا افتتاح بیمارستان نور ولایت، مشکلات تنها بیمارستان خرم‌دره باید مرتفع شود.

امین بابایی ظهر امروز (۱۷ تیرماه) در نشست خبری با خبرنگاران خرم‌دره با اشاره به اینکه یکی از تلاش‌های اصلی که در بیمارستان بوعلی خرم‌دره انجام می‌شود اهتمام جدی افتتاح بخش شیمی‌درمانی است، اظهار کرد: با افتتاح این بخش کمک شایانی به بیمارانی که نیازمند شیمی درمانی هستند خواهد شد.

وی با توضیح اینکه تا زمان افتتاح بیمارستان نور ولایت باید مشکلات بیمارستان بوعلی که تنها بیمارستان شهرستان خرم‌دره است مرتفع شود، ادامه داد: فضای این  بیمارستان نیاز به گسترش فیزیکی دارد؛ به طوری که در حال حاضر به علت حجم بالای مراجعات به شهرستان پاسخگوی افراد نیست.

 این مسئول با اشاره به اینکه علاوه بر شهروندان خرم‌دره ساکنان شهرهای هیدج، صائین‌قلعه و سلطانیه و همچنین روستاهای اطراف نیز از خدمات بیمارستان بوعلی استفاده می‌کنند، یادآور شد: با توجه به موقعیت خاص قرارگیری، شهرستان بیمارستان بوعلی دومین بیمارستان استان به مراجعه بیماران تصادفی اختصاص دارد.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه درمانگاه ۲۴ ساعته در شهرستان نداریم که همین امر سبب شده بیمارستان کار درمانگاه را نیز انجام دهد، ادامه داد: در مراجعه به بیمارستان و به ویژه بخش اورژانس اول باید تریاژها رعایت شود به همین دلیل است که برخی از شهروندان مدتی در انتظار برای گرفتن خدمات باقی می‌مانند.

بابایی با اشاره به اینکه بودجه ۱۲ میلیاردی در سفر ریاست جمهوری برای بیمارستان بوعلی مصوب شد، تصریح کرد: تا به امروز ۲۰ درصد از این مبلغ محقق شده است و تلاش می‌شود مبلغ باقیمانده نیز اختصاص یابد.

این مسئول با یادآوری اینکه در حال حاضر اکثر پزشکان متخصص‌ در شهرستان در حال فعالیت هستند، اضافه کرد: کمبود پزشک یک بحران کشوری است و تنها اختصاص به خرم‌دره ندارد.

بابایی با بیان اینکه به صورت ماهانه ۱۲ هزار نفر به اورژانس بیمارستان بوعلی مراجعه می‌کنند که این آمارها می‌تواند متغیر باشد، افزود: طبق میانگین روزانه ۴۰۰ نفر مراجعه‌کننده داریم که هر بیماری یک یا دو همراه دارد که در خوشبینانه‌ترین حالت روزی هزار نفر به بیمارستان مراجعه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای کاستن از حجم ترافیک کاری در اورژانس یکی از اقدامات جداسازی اورژانس سرپایی و بستری است که به بهبود شرایط کمک می‌کند به دنبال جذب متخصص طب اورژانس هستیم که فعلاً موفق نشده‌ایم.

این مسئول با یادآوری اینکه برای حل مشکلات بیمارستان اولویت‌بندی انجام شده است، تاکید کرد: با توجه به همین موضوع حل مشکلات بر حسب بودجه و اولویت تنظیم شده است.

وی با اشاره به وجود برخی از گلایه‌ها در مورد کلینیک دانش و نظم دهی آن، اضافه کرد: خدمت‌رسانی به قشر آسیب‌پذیر یکی از اولویت‌های راه‌اندازی این کلینیک‌هاست و مراجعه‌کنندگان به کلینیک نیز در اولویت هستند.

رئیس بیمارستان بوعلی شهرستان خرم‌دره از افزایش امکانات زایمان در تنها بیمارستان این شهر خبر داده و متذکر شد: در حال حاضر ۴ پزشک متخصص زنان در شهرستان در حال فعالیت هستند. همچنین برای آرامش مادران برنامه‌ریزی شده همراهان بیمار و حتی همسران آنها حین زایمان در کنار بیمار حضور داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه تعدیل نیروی پرستاران که مشکل کشوری است و مجوز و برای جذب مصوبه مجلس را می‌خواهد، گفت: از طریق مراجع ذی‌صلاح از جمله نمایندگان مجلس پیگیر هستیم تا مجوز استخدام نیروهایی که در دوران کرونا فداکاری کردند، اخذ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha