محمد تاجبخش در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه بر اساس سند راهبردی ملی مدیریت بحران کشور که دی ماه سال ۱۴۰۰ به استانها ابلاغ شد، متولی ساماندهی و لایروبی رودخانهها در محدوده داخل شهرها شهرداریها هستند و آب منطقهای تنها وظیفه لایروبی رودخانههای بیرون از شهر را دارد، افزود: اکنون نیز متولی اصلی ساماندهی و لایروبی قرهسو در محدوده داخل شهر کرمانشاه، شهرداری است.
مدیر دفتر مهندسی رودخانههای شرکت آب منطقهای کرمانشاه گفت: ابتدا باید شهرداری کار را آغاز کند و اگر نیاز به کمک داشت، شرکت آب منطقهای پای کار بیاید.
وی ادامه داد: اگرچه ما نیز تنها یک دستگاه بیل مکانیکی داریم، اما اگر شهرداری نیاز به کمک داشته باشد، آماده همکاری هستیم.
تاجبخش با بیان اینکه پیش از این قانون و در سالهای گذشته اقدامات فراوانی برای ساماندهی و لایروبی رودخانه قرهسو در محدوده داخل شهر کرمانشاه از سوی آب منطقهای انجام شده، تاکید کرد: در مجموع حدود پنج تا شش کیلومتر از این رودخانه را در سالهای قبل لایروبی و ساماندهی کردیم.
مدیر دفتر مهندسی رودخانههای شرکت آب منطقهای کرمانشاه با بیان اینکه با واگذاری لایروبی رودخانههای داخل شهرها به شهرداریها دیگر وزارت نیرو اعتبارات ملی بابت این کار به شرکتهای آب منطقهای نمیدهد، تاکید کرد: اگر قرار بر ساماندهی رودخانهای در داخل شهر توسط شرکت آب منطقهای باشد، باید اعتبارات استانی به این موضوع اختصاص یابد.
وی نمونه این امر را ساماندهی "تنگ کنشت" دانست که با اختصاص اعتبارت استانی کار توسط شرکت آب منطقهای در حال انجام است.
به گزارش ایسنا، چندی قبل افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه از عدم همکاری شهرداری و آب منطقهای برای لایروبی رودخانه قرهسو انتقاد کرده بود.
ساماندهی رودخانه قره سو بعد از چندین سال، از چند ماه پیش استارت خورد و در اولین قدم از سوی شرکت آب و فاضلاب جلوی ورود فاضلاب شهرکهای شمالی کرمانشاه به رودخانه قره سو در حد فاصل پل غربی و شرقی کمربندی کرمانشاه گرفته شد.
انتهای پیام
نظرات