• جمعه / ۱۶ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۳۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1402041609837
  • خبرنگار : 71623

/مروری بر اخبار مهم صنعت و تجارت هفته/

از اولین اظهارنظرهای رسمی وزیر تا سرنوشت درخواست‌های افزایش قیمت

از اولین اظهارنظرهای رسمی وزیر تا سرنوشت درخواست‌های افزایش قیمت

در هفته‌ای که گذشت مهم‌ترین مراسم حوزه صنعت و معدن با اولین حضور رسمی وزیر صمت برگزار شد، تغییرات در ایدرو تکذیب شد و مشخص شد که درخواست‌های صدور مجوز برای افزایش قیمت برخی کالاها در صف بررسی در ستاد تنظیم بازار هستند.

به گزارش ایسنا، اوایل هفته جاری روز ملی صنعت و معدن امسال با اولین حضور رسمی عباس علی آبادی، وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

او در اولین سخنرانی رسمی خود بر مبارزه با فساد و رانت از جمله  وام‌های بی‌حساب، تعرفه‌های نادرست، واگذاری‌های غلط، یارانه‌های پیدا و پنهان ناعادلانه و ویژه‌خواری‌ها، کاهش دخالت دولت در اقتصاد و جلوگیری از خام‌فروشی تاکید کرد و گفت که بازار کشور باید یک بازار رقابت کامل باشد.

هرچند وزیر جدید صمت معتقد است  تحقق این مهم  و رفع انحصار در همه عرصه‌ها با سرعت بالا بسیار سخت خواهد بود.

در این مراسم بیانیه‌ای با موضوع خواسته‌های بخش خصوصی نیز خوانده شد. بر این اساس تدوین، تصویب و اجرای سند راهبردی (استراتژی) توسعه اقتصادی کشور با مشارکت موثر بخش خصوصی و تصویب قانون کارآمد برنامه هفتم توسعه را از جمله اولین درخواست‌های فعالان اقتصادی عنوان شد.

خبر پرحاشیه هفته

خبر پرحاشیه این هفته نیز مربوط تغییر رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) بود که از سوی وزارت صمت تکذیب شد.

این موضوع باعث شد که یک روز بعد وزارت صمت در اطلاعیه‌ای اعلام کند که هرگونه گمانه‌زنی در خصوص کاندیداها یا انتصاب افراد در پست‌های سازمانی در ستاد این وزارتخانه و تمامی سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه تا قبل از اعلام رسمی اخبار انتصابات در شبکه اطلاع رسانی صمت ایران (شاتا) فاقد صحت و اعتبار است.

یکی از دیگر خبرهای مهم هفته‌ای که گذشت مربوط به مصاحبه رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان درباره درخواست‌های صدور مجوز برای افزایش قیمت برخی کالاها است. فرهیدزاده گفت که این درخواست‌ها در صف بررسی در ستاد تنظیم بازار هستند.

از جمله کالاهایی که اخباری از درخواست آن‌ها برای افزایش قیمت در سال جاری منتشر شده لوازم خانگی، محصولات شوینده، سلولزی و کنسروها بوده است که باید درباره آن‌ها تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha