آیت الله رسول فلاحتی امروز ۱۵ تیر در مراسم استانی یادواره شهیدان انصاری و نورانی، استاندار شهید کشور و معاون عمرانی وی و ۲۵۷ شهید کارمند استان گیلان که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: یکی از رموز بحران های تاریخ شیعه، عدم زمان شناسی و عدم شناخت حقیقی نسبت به امام توسط برخی پیروان بود.
وی زمان شناسی و امام شناسی را مکمل هم دانست و خاطرنشان کرد: پیروان اولیای خدا باید بدانند که در چه شرایطی قرار دارند و کجا باید قیام و قعود کنند و کجا حرف بزنند و کجا ساکت بمانند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه پیامبر(ص) درباره سلمان فرمود «منا اهل البیت»، عنوان کرد: سلمان از یاوران دین و اسلام و پیامبر بود و با زمان شناسی و امام شناسی به جایگاه منا اهل البیت رسید.
امام جمعه رشت عدم شناخت نسبت به امام زمان خود را موجب گمراهی انسان دانست و گفت: حوادث تلخ تاریخ شیعه ناشی از این فقدان بوده است، اما شهدا به ویژه شهیدان انصاری و نورانی هم زمان شناس بودند و هم امام شناس.
وی با بیان اینکه شهید انصاری می توانست در آمریکا بماند و در رفاه و آسایش زندگی کند، ادامه داد: این شهید زمانه را شناخت و دریافت که کشورش نیازمند تلاش و مجاهدت اوست؛ شهید انصاری نسبت به امام وقت خودش نیز شناخت داشت و می دانست که انقلاب امام به دنبال سعادتمندی جامعه و ایجاد تمدن اسلامی است.
آیت الله فلاحتی انقلاب اسلامی را مایه ذلت ابرقدرت ها دانست و بیان کرد: امامین انقلاب در این دنیای پرآشوب قدرت های جهانی را خوار کردند و لذا مردمانی که از دو ویژگی زمان شناسی و امام شناسی برخوردارند، سرافراز خواهند بود.
اسدالله عباسی، استاندار گیلان نیز، با بیان اینکه شهیدان انصاری و نورانی نماد بارز مدیران در تراز انقلاب اسلامی هستند، اظهار کرد: شهید انصاری در تمامی امور، خدا را در نظر داشت که نشان از اوج ایمان و صداقت این شهید بود.
وی با اشاره به روحیه خدمتگزاری شهیدان انصاری و نورانی در طول عمر با برکتشان، افزود: این دو عزیز نمونه خدمتگزاری با روحیه جهادی، انقلابی، وفاداری و ولایتمداری در تاریخ انقلاب اسلامی هستند که هدفشان کمک به محرومین بود.
استاندار گیلان مسئولان را امانت دار شهدایی همچون رجایی، بهشتی، انصاری و نورانی دانست و بیان کرد: بعد از ۴۲ سال امروز جمع شدیم تا اعلام کنیم ما مدیران امانت دار شهدا هستیم.
عباسی با بیان اینکه خون پاک شهیدان انقلاب اکنون به ثمر نشسته و کشورهای غربی در انزوای کامل به سر میبرند، گفت: اکنون شاهدیم که منافقین کوردل از کشورهای مختلف به بیرون رانده شده و تمامی امکانات آنان از بین رفته که نشان دهنده به ثمر نشستن خون شهدای انقلاب و دوران دفاع مقدس است.
حمیده دانش کاظمی، همسر شهید علی انصاری نیز در این مراسم، غدیر را نقطه شروع زندگی دانست و اظهار کرد:
آیه «الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی» نشان می دهد که اتمام دین جز با عی(ع) نیست.
همسر شهید انصاری، با بیان اینکه این شهید بزرگوار، عشق و ارادت خاصی به حضرت علی(ع) داشت، عنوان کرد: شهید انصاری قدرت بیان و جذب داشت و سخنرانی های او در آمریکا مخاطبان زیادی را به شنیدن سخنانش ترغیب می کرد.
دانش کاظمی، با اشاره به ناراحتی قاتل شهید انصاری از به شهادت رساندن چنین مرد مهربان و دلسوزی، خاطرنشان کرد: شهید انصاری از دنیا جدا بود و هیچ علاقه ای به مادیات نداشت و فقط به فکر خدمتگزاری بود.
وی با بیان اینکه شهید انصاری از دنیا بریده بود و به خدا ایمان قلبی داشت، گفت: شهید انصاری و نورانی مانند برادر بودند و در کنار هم به شهادت رسیدند و قطعا در بهشت نیز هم پیمان و هم خانه هستند.
همسر شهید انصاری به زنده بودن شهدا اشاره کرد و یادآور شد: شهدا زنده تر از زنده هستند و خانواده شهدا زنده بودن شهید خود را می بینند؛ شهید انصاری نیز همیشه در کنارم بوده و هرگز رفتن او را باور نکرده ام.
به گزارش ایسنا، شهید علی اخوین انصاری، استاندار اسبق گیلان و شهید علیرضا نورانی، معاون عمرانی وی سحرگاه پانزدهم تیرماه سال ۱۳۶۰ در چهارمین روز از ماه مبارک رمضان، یک هفته پس از انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، در مسیر عزیمت به استانداری به دست منافقان کوردل در خیابان لاکانی رشت به شهادت رسیدند.
انتهای پیام
نظرات