• چهارشنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402041408969
  • خبرنگار : 50553

نماینده مردم قزوین مطرح کرد

ضرورت رفع نواقص برنامه هفتم در موضوع حمایت از خانواده‌های ایثارگر

ضرورت رفع نواقص برنامه هفتم در موضوع حمایت از خانواده‌های ایثارگر

ایسنا/قزوین نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی گفت: نواقص زیادی در حمایت از خانواده ایثارگر در برنامه هفتم وجود دارد؛ برای نمونه ارائه خدمات به خانواده جانبازان بعد از شهادت آن‌ها به پایان می‌رسد.

فاطمه محمدبیگی در همایش ملی تشکل‌های شاهد و ایثارگر با حضور مسئولان کشوری که امروز ۱۴ تیر ماه برگزارشد، اظهار کرد: مجلس چندین فراکسیون از جمله ایثار و شهادت و فرزندان شاهد و ایثارگر دارد و هدف این فراکسیون‌ها و تشکل‌های مربوط به آن‌ها، احقاق حقوق خانواده شاهد است و اولویت‌های ما در مجلس شورای اسلامی، توجه به خانواده ایثار، شاهد و جانباز در عرصه‌های مختلف به ویژه حوزه سلامت آن‌هاست.

وی عنوان کرد: از نوع تدوین برنامه هفتم گلایه‌مند هستم زیرا براساس آن تعداد اقلام دارو و ارائه خدمات بیمه‌ها به خانواده‌های ایثارگر و بیماران سرپایی کاهش یافته است؛ این موضوع را در کمیسیون بهداشت پیگیری و جلساتی را با رئیس سازمان بنیاد شهید و ایثارگران برگزار کردیم و اتفاقات خوبی قرار است رخ دهد.

این مسئول بیان کرد: اجرای طرح تبدیل وضعیت ایثارگران باعث شد فرزندان آن‌ها وارد مشاغل استخدامی کشور شوند اما در ادامه، برنامه هفتم شاکله خوبی پیدا نکرد و با نقایصی همراه بود زیرا خانواده‌ها رضایت مناسبی از تبدیل وضعیت نداشتند، نواقص زیادی در حمایت از خانواده ایثارگر در برنامه هفتم وجود دارد؛ برای نمونه ارائه خدمات به خانواده جانبازان بعد از شهادت آن‌ها به پایان می‌رسد.

وی با بیان اینکه قزوین در حوزه استخدام فرزندان ایثار و شاهد در دستگاه‌ها وضعیت مناسبی را دارد، تصریح کرد: با این وجود گلایه‌های زیادی درخصوص کاهش خدمات بنیاد شهید و عدم اشتغال فرزندان توسط خانواده شاهد به ما گزارش می‌شود؛ از سوی دیگر مشکلاتی در قانون تحویل خودرو به جانباز و مسکن جانبازان وجود دارد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ارائه خدمت به مردم جزو سنت الهی و وظیفه ما است؛ بنابراین باید برای رفاه حال خانواده ایثارگر فعالیت ویژه داشته باشیم و اگر دولت نتواند لایحه ایثار و شاهد را اجرا کند دچار نقص خواهد بود.

وی ادامه داد: لازم است تعداد تشکل‌های ایثار و شاهد کشور افزایش یابد زیرا جامعه ایثارگر بسیار ارزشمند هستند و برای ترویج ایثار و شهادت می‌تواند از ظرفیت تشکل‌ها استفاده کرد. گسترش تشکل‌ها باید با حمایت و پشتیبانی همراه باشد و معاونت اجتماعی استانداری پیگیر افزایش تعداد تشکل‌ها در استان قزوین باشد.

محمدبیگی در پایان گفت: نسل جدید به بازیابی هویت نیاز دارد و این امر با فعالیت تشکل‌ها محقق می‌شود، بسیاری از منازل شهدای کشور از جمله قزوین در حال تخریب است، برای نمونه هم‌اکنون منزل شهید رجایی در اختیار افاغنه قرار دارد؛ آیا رواست شرایط شهدای استان قزوین ما چنین باشد؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha