رضا احمدی ۱۴ تیرماه در بازدید از نهالستان عموزاده سمنان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تا ۱۰ تیرماه جاری در مجموع در نهالستان های سراسر کشور حدودا ۲۴۸ هزار اصله نهال تولید و برای کاشت آماده شده است.
وی اضافه کرد: بعد از اولین بارش پاییزه این نهال های آماده شده شروع کشت خواهند شد.
وی تولید این میزان نهال را یک اقدام جهادی در کشور و از جمله در استان ها خواند و افزود: این نهال ها در مجموع در ۱۸۳ نهالستان فعال در کشور تولید شده است.
وی از وجود ۱۹۲ نهالستان در سراسر کشور خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر ۱۸۳ نهالستان از این ۱۹۲ نهالستان فعال و به تولید گونه های سازگار با منابع طبیعی در پنج ناحیه رویشی در کشور مشغول هستند.
احمدی از کاشت افزون بر ۱۲۰ گونه نهال درختی و درختچه ای در این نهالستان ها خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر در زمینه تولید نهال با مشکل جدی روبرو نیستیم و روند تولید نهال در کشور، روند مطلوبی است.
وی با اشاره به برخی مشکلات پیش روی اجرای طرح ادامه داد: در زمینه اجرا نیز طرح مناطق اجرایی در کشور تهیه و نقشه های مکان یابی نیز به تایید شورای عالی جنگل، مرتع و خاک کشور رسیده و انشالله بعد از اولین بارش پاییزی روند اجرایی کاشت نهال ها نیز آغاز خواهد شد.
مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور عملکرد استان ها در ناحیه های پنجگانه رویشی را موفق و مثبت ارزیابی کرد و گفت: در ناحیه ایرانی-تورانی استان های خراسان رضوی و سمنان از استان های موفق بوده و اقدام به کاشت گونه های متعدد سازگار با این ناحیه کردند.
وی با بیان اینکه قرار است استان سمنان در طول چهار سال ۱۰ میلیون اصله نهال تولید کند تصریح کرد: استان سمنان با فعال سازی همه نهالستان های دولتی و با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تاکنون حدودا پنج میلیون اصله نهال تولید کرده که گویای رشد تولید ۱۰۰درصدی در این استان است.
احمدی با اشاره به تولید نهال های بومی و سازگار با مناطق مختلف این استان افزود: استان سمنان عملکرد خوبی در تولید انواع نهال های بومی و از جمله گونه بومی "اورس" یا سرو کوهی داشته است.
مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور گفت: همچنین در زمینه تولید نهال های بیابانی نیز نهالستان حسن آباد استان سمنان نیز عملکرد خوبی داشته که می تواند به مقابله با بیابان زایی در استان کمک شایانی کند.
انتهای پیام
نظرات