• چهارشنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402041408632
  • خبرنگار : 50180

مدیرکل اوقاف کرمانشاه:

موقوفات کرمانشاه ۵۲ هزار رقبه دارد/ باید واقفین را سمت حمایت از "علم و فناوری" سوق دهیم

موقوفات کرمانشاه ۵۲ هزار رقبه دارد/ باید واقفین را سمت حمایت از "علم و فناوری" سوق دهیم

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم به‌روز رسانی نیات واقفین مطابق با نیازهای روز جامعه گفت: در تلاشیم تا نیت واقفین را به سمت حمایت از حوزه علم و فناوری که یکی از نیازهای ضروری امروز جامعه است، سوق دهیم.

 حجت الاسلام محمد صالحی، با حضور در دفتر ایسنا در کرمانشاه، رویکرد اوقاف را اجرای امینانه نیات واقفین عنوان کرد و افزود: باید واقفین جدید را به سمت وقف کردن در جهت نیازهای روز جامعه مثل ازدواج، اشتغال، حمایت از علم و فناوری و فعالیت‌های دانش بنیان و... سوق دهیم.

صالحی با بیان اینکه مجموعه اوقاف در حوزه حمایت از علم و فناوری خوب ورود کرده و باید واقفین را هم به این سمت و سو سوق دهیم، گفت: تا جایی که نیات واقفین اجازه بدهد در پی حمایت از علم و فناوری و فعالیت های دانش بنیان از محل درآمد موقوفات استان هستیم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه اضافه کرد: با نگاهی به نیات واقفین در گذشته می‌بینیم که واقفین در هر دوره ای متناسب با نیازهای روز جامعه وقف کرده اند، لذا در شرایط کنونی هم باید واقفین جدید را به سمت وقف کردن بر اساس نیازهای روز هدایت کنیم.

صالحی افزود: بیشترین موقوفات استان کرمانشاه به نیاتی شامل کمک به توسعه حوزه‌های علمیه، روضه خوانی و فعالیت های قرآنی اختصاص دارد 

وی در ادامه با اشاره به درآمد پایین موقوفات استان گفت: متاسفانه استان کرمانشاه جزء استان‌هایی است که بیشترین رقبات آن فاقد درآمد است، بنابراین درآمد آنچنانی نداریم که بخواهیم نقش موثری در رفع نیازهای استان در حوزه های مختلف داشته باشیم و همین درآمدهای کم هم باید طبق نیت واقفین هزینه شود.

وی با بیان اینکه حق و حقوق موقوفات در کرمانشاه پرداخت نمی شود، گفت: انتظار داریم موقوفه نشینان استان اهتمام بیشتری به پرداخت اجاره موقوفات داشته باشند تا بتوانیم به موقع درآمدهای موقوفات استان را در جهت نیات واقفین آنها هزینه کنیم.

صالحی سطح موقوفات شهر کرمانشاه را حدود ۸۰۰ هکتار اعلام و تصریح کرد: این موقوفات عمدتا در محلات ۲۲ بهمن، جعفرآباد و شاطرآباد متمرکز هستند. 

به گفته مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه موقوفات استان ۵۲ هزار رقبه دارند.

وی در ادامه در خصوص نحوه هزینه کرد موقوفات گفت: موقوفات طبق نیت وقف کننده هزینه می شود، اما در برخی موارد که نیت وقف کلی است و بحث کمک به نیازمندان مطرح است در تلاش هستیم با اجرای طرح هایی به رفع نیاز محرومان جامعه کمک کنیم.

وی افزود: ازجمله این طرح ها، طرح "درمان بیماری‌های دهان و دندان در مناطق حاشیه نشین کرمانشاه" است که این طرح تاکنون در محلاتی از جمله ملاحسینی و جعفرآباد اجرایی شده و اجرای آن در دیگر محلات و مناطق حاشیه نشین کرمانشاه در دستور کار قرار دارد.

 وی ادامه داد: در این طرح بیماری‌های دهان و دندان تمام ساکنان زیر ۳۰ سال سن محلات حاشیه ای بطور رایگان درمان می شود.

صالحی افزود: در طرح دیگری تهیه کیف و نوشت افزار برای دانش آموزان بی بضاعت در دستور کار قرار دارد و در همین راستا سال گذشته چهار میلیارد تومان کیف و نوشت افزار برای دانش آموزان بی بضاعت استان تهیه و میان آنها توزیع شده است.

وی افزود: برای سال تحصیلی جدید هم همین میزان خرید کیف و نوشت افزار را در دستور کار داریم.

 انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha