امیرحسین نقیپور در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در عید سعید قربان ۲۵۴۵ رأس دام زنده و لاشه دام قربانی شده در سطح استان همدان توسط دامپزشکی مورد بازرسی و معاینه قرار گرفت که از تعداد ۴۷۶ کیلوگرم گوشت قربانی دارای آلودگی انگلی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.
وی با بیان اینکه خروج از مصرف این میزان گوشت قربانی و ذبح شده به معنای معدوم سازی کامل لاشه دام نیست، افزود: با معاینه لازم، برخی از قسمت های دارای آلودگی انگلی لاشههای دام از جمله کبد، ریه و کلیه نیازمند اصلاح و حذف بوده که با اقدام به این کار قسمت آلوده از لاشه دام حذف میشود.
نقیپور تصریح کرد: در عید قربان ۳۶ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در سطح استان همدان شامل ۲۳ دامپزشک، ۴۲ بازرس بهداشت گوشت و ۱۵ ناظر شرعی برای ارائه خدمات فرآیند نظارت بر ذبح شرعی و بهداشتی دام های قربانی شهروندان استان همکاری داشتند.
وی در ادامه با اشاره به بیماری های مشترکبین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو تصریح کرد: لاشه های دام باید تا ۲۴ ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دست کم تا ۴۸ ساعت در دمای یخچال(صفر تا ۴ درجه) نگهداری و سپس مصرف شود.
انتهای پیام
نظرات