• سه‌شنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402041308102
  • خبرنگار : 50163

آیت‌الله العظمی سیدمحمد حسینی‌ زنجانی:

مبارزه با شرک و شبهه از دستورات اصلی قرآن‌ کریم است

مبارزه با شرک و شبهه از دستورات اصلی قرآن‌ کریم است

ایسنا/زنجان آیت‌الله العظمی سیدمحمد حسینی‌ زنجانی با بیان اینکه مبارزه با شرک و شبهه یکی از دستورات اصلی قرآن است، گفت: اگر لابه‌لای احادیث ائمه اطهار (ع) دقت کنیم به این نتیجه می‌رسیم که در ما، دیدگاه ویژه نسبت به قرآن و فرمایشات پیامبر اکرم (ص) ایجاد می‌کند.

آیت‌الله العظمی سیدمحمد حسینی‌زنجانی ظهر امروز (۱۳ تیرماه) در مراسم جشن بزرگ عید غدیر خم «علی همیشه امیر» که با همکاری دانشگاه زنجان، جهاددانشگاهی و حوزه هنری استان در دانشگاه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه ائمه اطهار (ع) در رابطه با قرآن تفسیر و دیدگاه ویژه‌ای دارند که باید این دیدگاه‌های ویژه بررسی شود، اظهار کرد: نتیجه این بررسی‌ها این می‌شود که ما به الگوهای لازم برای زندگی دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به روایتی از رسول اکرم (ص)، ادامه داد: ایشان فرمودند اگر مردم قرآن را به آن شکلی که نازل شده است بخوانند در این قرآن اختلافی پیدا نمی‌کنند که این امر نشان می‌دهد قرآن ترتیب نزولی دارد.

این عالم جهان تشییع با تاکید بر اینکه اگر قرآن را بررسی کنیم خواهیم دید که قرآن تعالیم بسیاری دارد، افزود: اولین سوره‌ای که در قرآن نازل شده سوره علق است که خداوند متعال در این سوره علت بدبختی بشر را بی‌نیاز دانستن خود از خداوند عنوان کرده است.

آیت‌الله حسینی‌زنجانی  با بیان اینکه مبارزه با شرک و شبهه یکی از دستورات اصلی قرآن است، گفت: اگر لابه‌لای احادیث ائمه اطهار (ع) دقت کنیم به این نتیجه می‌رسیم که در ما، دیدگاه ویژه نسبت به قرآن و فرمایشات پیامبر اکرم (ص) ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اجماع یکی از ادله اربعه اثبات احکام است، تاکید کرد: در استنباط احکام مسائلی وجود دارد که اگر ما با آن رویکرد نگاه کنیم بسیاری از احکام با مسائل امروز قابل انطباق است.

این مرجع عالیقدر با اشاره به اینکه بیش از ۵۰  سال در زوایا و روایات اهل‌بیت (ع) زندگی کردم، اظهار کرد: اسلام دین کامل و جامعی است که در هر شرایطی جوابگوی مردم است.

آیت‌الله العظمی حسینی‌زنجانی با اشاره به حدیثی از پیامر اکرم (ص) که می‌فرمایند: من دو وزنه سنگین بین شما قرار داده‌ام که یکی کتاب خدا و دیگری اهل‌بیت (ع) است، تاکید کرد: اگر اهل‌بیت (ع) نباشد نمی‌توانیم دین را تفسیر کنیم.

وی با توضیح اینکه در روایات مطالب فروانی در همه مسائل وجود دارد که می‌توان از آنها در حوزه‌های مختلف بهره برد، افزود: تفسیر حدیث و حدیث‌خوانی از طریق حوزه و دانشگاه باید وارد زندگی‌ شود تا ببینیم ائمه اطهار چطور بر زندگی ما ناظر بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha