• سه‌شنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402041307934
  • خبرنگار : 50107

یک مسئول در اداره کل آموزش و پرورش استان مطرح کرد

خراسان رضوی دومین استان از نظر کمبود مراقب سلامت

خراسان رضوی دومین استان از نظر کمبود مراقب سلامت

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه باید به ازای هر ۴۸۰ دانش‌آموز در مناطق شهری یک مراقب سلامت وجود داشته باشد، اما اکنون این نسبت ۲۶۳۱ دانش‌آموز به مراقب سلامت است، گفت: استان خراسان رضوی بعد از تهران دومین استان از نظر کمبود مراقب سلامت در سطح کشور است. 

سجاد حاجی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مراقب سلامت در مدارس اظهار کرد: تعداد مراقبان سلامت استان ۶۸۵ نفر است که با کمبود ۱۴۸۹ مراقب سلامت در استان مواجه هستیم.

وی افزود: باید به ازای هر ۴۸۰ دانش‌آموز در مناطق شهری یک مراقب سلامت وجود داشته باشد که اکنون این نسبت ۲۶۳۱ دانش‌آموز به مراقب سلامت است. استان خراسان رضوی بعد از تهران دومین استان از نظر کمبود مراقب سلامت در سطح کشور است. 

حاجی‌زاده گفت: تجهیز ۱۹۵ اتاق بهداشت، اتصال ۸ مدرسه به سیستم لوله‌کشی آب آشامیدنی، ۳۴۱۷ مورد احداث و بهسازی سرویس‌های بهداشتی مدارس، ۱۵ هزار و ۵ مورد تعمیر و احداث آبخوری و ۱۵۲۴ مورد لوله‌کشی صابون مایع در مدارس از اهم اقدامات در سطح مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۲ است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: در سطح استان ۴ درصد مدارس فاقد آب لوله‌کشی شهری یا روستایی، ۷ درصد مدارس فاقد روشویی استاندارد و ۸۳ درصد فاقد اتاق بهداشت مجزا هستند و در ۸۱ درصد مدارس فاقد پایگاه تغذیه سالم هستیم. 

وی بیان کرد: با توجه به پیچیدگی‌های حوزه سلامت و بروز بیماری‌های نوپدید و بازپدید، زیست‌بوم جدید بیماری کرونا باعث نگاه ویژه به سلامت و نیروهای تخصصی این حوزه یعنی مراقبان سلامت شد.

حاجی‌زاده اضافه کرد: این نگاه ویژه منجر به استخدام نیروی مراقب سلامت از طریق جذب در دانشگاه فرهنگیان و استخدام سراسری و همچنین باعث رشد و تخصیص اعتبار در حوزه سلامت شد که در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸، حدود ۱۳۳ درصد رشد و در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹، ۲۹۰ درصد رشد داشته است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در خصوص بیماری‌های رایج بین دانش‌آموزان عنوان کرد: چاقی و اضافه وزن بیشترین مشکل در بین دانش‌آموزان استان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha