• دوشنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402041207589
  • منبع : نمایندگی گیلان

مدیر قرارگاه محرومیت زدایی آبفای گیلان عنوان کرد

پیشرفت بالای ۳۱ درصدی پروژه های محرومیت زدایی آب در گیلان

پیشرفت بالای ۳۱ درصدی پروژه های محرومیت زدایی آب در گیلان

ایسنا/گیلان مدیر قرارگاه محرومیت زدایی آبفای گیلان، از پیشرفت بالای ۳۱ درصدی آبرسانی به روستاهای محروم استان خبر داد و اضافه کرد: سهم گیلان از اعتبارات این پروژه، ۱۸۲۷ میلیارد تومان است.

آریا جهانگیری در حاشیه بازدید از پروژه های آبرسانی شهرستان لنگرود، با اشاره به تفاهم نامه قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و وزارت نیرو در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ مبنی بر آبرسانی به مناطق محروم شهری و روستایی در سطح کشور، اظهار کرد: در این راستا مقرر شد که در فاز نخست با اعتبار ۱۹ هزار میلیارد تومان به ۱۰ هزار روستا آبرسانی شود.

وی سهم گیلان از این اعتبارات را ۱۸۲۷ میلیارد تومان دانست و افزود: در فاز نخست این طرح ۷۱۱ روستای گیلان در ۱۲ شهرستان آبدار می شوند.

مدیر قرارگاه محرومیت زدایی شرکت آب و فاضلاب گیلان روستاهای مذکور را فاقد آب یا دارای تنش آبی دانست و تصریح کرد: این پروژه ۳۶ ماهه بوده و تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسد.

جهانگیری از پیشرفت بالای ۳۱ درصدی آبرسانی به روستاهای محروم استان خبر داد و اضافه کرد: مقرر شده ۱۶۲۷ کیلومتر لوله گذاری در سطح استان انجام شود و نیازمند احداث ۷۴ باب مخزن با حجم ۲۵ هزار و ۱۷۰ مترمکعب، احداث ۷۱۲ باب ایستگاه پمپاژ، حفر ۳۱ حلقه چاه و بهسازی ۱۱ دهنه چشمه هستیم.

وی با بیان اینکه در فاز دوم همه شهرستان های گیلان دارای پروژه خواهند بود، گفت: با دستور فرماندهی سپاه پاسداران جمع بندی نهایی از روستاهای جامانده در فاز نخست انجام شد؛ در گیلان ۸۹۰ روستای جامانده را شناسایی کردیم که برای فاز دوم برنامه ریزی شده است.

مدیر قرارگاه محرومیت زدایی آبفای گیلان با اشاره به محرومیت زدایی سپاه در عرصه های آبخیزداری، راه و خانه بهداشت در کنار آبرسانی، خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک دیگر هیچ روستای فاقد آب یا دارای تنش آبی نخواهیم داشت و پروژه‌ها به محض تکمیل در هر روستا، وارد مدار می شوند.

وی از اجرای پروژه های خوب در شهرستان لنگرود خبر داد و بیان کرد: برای ۳۹ روستا در فاز نخست پروژه تعریف کردیم و تاکنون ۲۵۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شده و مخزن ۲۰۰۰ مترمکعبی در دست ساخت است.

جهانگیری، سهم شهرستان لنگرود از محل اعتبارات آبرسانی را ۲۵۷ میلیارد تومان دانست و یادآور شد: شاهد تحول بزرگی در حوزه آبرسانی به این شهرستان خواهیم بود و پایداری آب شهری و روستایی ایجاد می شود.

افت فشار و قطعی آب در روزهای عادی

محمدرضا جلالی، فرماندار لنگرود نیز، با اشاره به مشکلات این شهرستان در حوزه آب اعم از شرب و زراعی، اظهار کرد: شهرستان لنگرود دچار محرومیت در حوزه آبرسانی است.

وی با بیان اینکه تنش های آب محدود به تعطیلات نبوده و در روزهای عادی نیز افت فشار و قطعی داریم، گفت: مردم بخش اطاقور نگران خشک شدن چاه ها هستند.

فرماندار لنگرود، خواستار افزایش روستاهای تحت پوشش در فاز نخست شد و بیان کرد: در حال احداث مخزن ۲۰۰۰ مترمکعبی هستیم و امیدواریم با همکاری قرارگاه آبرسانی و دستگاه های اجرایی شاهد تسریع در عملیات لوله گذاری باشیم.

جلالی همچنین بر آغاز کار مطالعاتی فاز دوم پروژه تاکید کرد و افزود: به زودی اتفاق بزرگی در حوزه آب استان و شهرستان لنگرود رقم می خورد و بخش عمده مشکل مردم در روستاهای بخش مرکزی و شهر لنگرود حل خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha