مهدی دستورانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برابر بند ۱۵ ماده ۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مصوب ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی، کنترل کیفی کالاهای صادراتی و وارداتی مشمول استاندارد اجباری به منظور جلوگیری از صدور کالاهای نامرغوب و همچنین فراهم کردن امکان رقابت با کالاهای مشابه خارجی و حفظ بازارهای بینالمللی بر عهده سازمان ملی استاندارد ایران است.
سرپرست اداره کل استاندارد خراسان جنوبی تصریح کرد: هر کالایی که از مرزهای مشترک استان با دیگر کشورها وارد یا از آن خارج میشود، چنانچه مشمول استاندارد اجباری باشد، جهت ارزیابی انطباق آن کالا با استاندارد مربوط مورد ارزیابی قرار گرفته و از این رو بررسی کیفیت کالاهای صادراتی و وارداتی در مبادی خروجی و ورودی به عهده ادارات کل استانی است.
دستورانی در خصوص صدور اظهارنامه مورد بررسی صادراتی و وارداتی در استان، ادامه داد: بر اساس برنامه تکلیفی هدف سازمان ملی استاندارد پیش میرویم و این اطمینان است که بیشتر از برنامه ابلاغی مورد نظر، تحقق در این زمینه صورت گیرد.
وی بیان کرد: قسمت اعظم کالاهای صادراتی در مرز ماهیرود و گمرک خراسان جنوبی را خرما، تخته خرده چوب، کاشی، سرامیک، زعفران، سیمان و فرآوردهها و مشتقات نفتی تشکیل داده است که مقصد آن کشورهای افغانستان و سایر کشورها بوده است.
صدور ۱۳۸ تاییدیه ایمنی و کیفیت آسانسور
سرپرست اداره کل استاندارد خراسان جنوبی تصریح کرد: در راستای استانداردسازی و اجرای آزمونهای اولیه و ادواری آسانسورهای منصوبه در ساختمانهای دارای آسانسور در سه ماهه ابتدای امسال، تعداد ۱۳۸ تائیدیه گواهی ایمنی عملکرد آسانسور در استان با اعتبار یک ساله صادر شده است.
دستورانی با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورای عالی استاندارد همه آسانسورهای نصب شده در کشور مشمول مقررات استانداردهای اجباری است و این موضوع به شهرداریهای استان برای رعایت در صدور پروانه پایان کار ابلاغ شده است.
وی بیان کرد: انجام بازرسیهای آسانسور فقط توسط شرکتهای بازرسی کننده تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران صورت میگیرد و در این خصوص سه شرکت بازرسی در زمینه بازرسی عملکرد آسانسورهای نصب شده در سطح استان فعالیت میکنند.
انتهای پیام
نظرات