• یکشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۳۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402041106508
  • خبرنگار : 71594

نقدعلی: مدعیان حقوق بشر و دموکراسی باید به اعتقادات دیگران احترام بگذارند

نقدعلی: مدعیان حقوق بشر و دموکراسی باید به اعتقادات دیگران احترام بگذارند

عضو هیأت رئیسه کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کسانی که مدعی حقوق بشر، آزادی عقیده و دموکراسی هستند باید به اعتقادات دیگران احترام بگذارند، گفت: اقدام سوزاندن قرآن در سوئد نشان دهنده این است که مستکبران درک کرده اند خطر کجاست.

حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در گفت و گو با ایسنا در رابطه با محکومیت اقدام قرآن سوزی در کشور سوئد بیان کرد: امروز می بینیم دم شیطنت عالم استکبار در سوئد بیرون می زند و با تدابیر امنیتی اقدام به سوزاندن ورق های قرآن می کنند و اگر بخواهیم ماهیت این موضوع را بررسی کنیم باید گفت نشان دهنده این است که عالَم شیطانی و مستکبران درک کرده اند که خطر کجاست.

وی افزود: امروز گسترش فرهنگی قرآن و اقبال به اسلام و آموزه های بلند کتاب خدا موجب شده است که این افراد احساس خطر کنند و از حماقتی که دارند فکر می کنند با سوزاندن ورق قرآن کریم و اهانت می توانند جلوی موج اسلام گرایی و اقبال به معارف بلند کتاب خدا را بگیرند که این موضوع اوج حماقت آنها را نشان می دهد.

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: از طرفی نیز شاهدیم که عالم اسلام هم به این اقدام عکس العمل نشان داد و در کشورهای اسلامی به خصوص در عراق مسلمانان خشمگین سفارت سوئد را مورد حمله قرار دادند و در تهران نیز دانشجویان تجمع کردند. یقیناً توهین به مقدسات از نظر قوانین بین المللی جرم است و قابلیت پیگیری دارد و حتماً کشورهای اسلامی اقدام خواهند کرد و ظاهراً قرار است که همایشی برای این موضوع در جده برگزار کنند تا در رابطه با پیگردهای قانونی و حقوقی اقدامات رسانه ای انجام دهند و جمع کشورهای اسلامی در این خصوص اقدام کنند.

نقدعلی در خصوص اقدامات کشورمان در محکومیت اقدام قرآن سوزی در سوئد اظهار کرد: در جمهوری اسلامی نیز علی الرأس وزارت امور اخارجه این اقدام را محکوم کرده و کاردار سفارت سوئد را فراخوانده است، اما قطعاً باید اقدامات جدی‌تری صورت گیرد، چراکه هویت ما قرآن کریم است و اگر اجازه توهین به قرآن را بدهیم، این موضوع را به عنوان یک ضعف و عقب نشینی از ما قلمداد خواهند کرد.

وی با تأکید بر اینکه تمام زحماتی که ما می کشیم برای اعتلای کلمه الله و پیاده شدن احکام نورانی قرآن کریم است، عنوان کرد: کمترین توقعی که از جامعه بین المللی انتظار می رود این است که نسبت به مقدسات مردم کشورهای مختلف احترام بگذارند و اجازه توهین را ندهند دیدیم پوتین، رئیس جمهور روسیه که حتی وابسته به جامعه مسلمانان نیست موضع گرفت و به جمهوری داغستان رفت و قرآن هدیه گرفت و صریحاً اعلام کرد که بنده اجازه توهین به قرآن کریم را در کشورم نمی دهم.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: این کمترین انتظاری است که کسانی که مدعی حقوق بشر، آزادی عقیده و دموکراسی هستند باید به اعتقادات دیگران احترام بگذارند و اجازه چنین توهین هایی را ندهند و جمهوری اسلامی نیز باید به طور جدی این کار را پیگیری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha