محمدامین صالحینژاد در دیدار با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی لرستان جز واحدهای موفق است و علیرغم اینکه با تأخیر و از سال ۸۱ فعالیت خود را آغاز کرده سرعت پرشتاب داشته است.
وی ادامه داد: یک نمونه از فعالیتهای جهاددانشگاهی در حوزه درمان ناباروری است که تاکنون شش هزار و ۲۰۰ پرونده تشکیل شده و این در مقایسه با دیگر مراکز ناباروری، مطلوب است.
صالحینژاد اضافه کرد: جهاد دانشگاهی در بحث درمان ناباروری با تعرفه عمومی غیردولتی است و این خدمات با پایینترین تعرفه ارائه میشود.
این مسئول افزود: هزینه سیکل درمان ناباروری در مراکز جهاد دانشگاهی ۱۲ میلیون تومان است این در حالی است که این رقم در مراکز بخش خصوصی تا ۳۰ میلیون تومان است.
مدیرکل دفتر امور مجلس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه طبق نظرسنجی مراجعان مراکز ناباروری، دلیل اول مراجعه به مراکز این نهاد، تعرفه پایین است، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی لرستان در بحث آموزش، گلخانه و تولید گیاهان دارویی موفق عمل کرده و در حال حاضر دو گلخانه این واحد در بام لرستان و کوهدشت، فعال هستند.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی شبکه گسترده در کشور دارد و از این شبکه برای توزیع محصولات استفاده میکند، گفت: در کنار این موارد، جهاددانشگاهی توانسته است مسئولیتهای اجتماعی برای خود تعریف کرده و آن را انجام دهد.
انتهای پیام
نظرات