• شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402041005507
  • خبرنگار : 71402

واشنگتن‌پست: کی‌یف می‌خواهد کریمه را گروگان بگیرد

واشنگتن‌پست: کی‌یف می‌خواهد کریمه را گروگان بگیرد

روزنامه واشنگتن‌پست به نقل از منابعی گزارش داد، مقام‌های اوکراینی در نظر دارند تا تسلیحات دوربردی را در نزدیکی شبه‌جزیره کریمه مستقر کنند تا در مذاکرات صلح آتی با روسیه دست بالا را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، براساس گزارش روز جمعه این روزنامه آمریکایی، رهبری اوکراین این برنامه‌ها را در جریان سفر مخفیانه ماه گذشته ویلیام برنز، رئیس سیا به کی‌یف و زمانی که او با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین ملاقات داشت، در میان گذاشت.

طبق گزارش‌ها، زلنسکی و دستیارانش در حال طراحی برنامه‌هایی برای پایان دادن به درگیری‌ها «با شرایطی هستند که برای روسیه و مردم اوکراین قابل قبول باشد.» برای دستیابی به این هدف، آنها امیدوارند با بازپس‌گیری «اراضی قابل توجهی تا پاییز» و «در یک سناریوی ایده‌آل»، توپخانه و سیستم‌های موشکی در نزدیکی شبه‌جزیره کریمه، جایی که مقر ناوگان دریای سیاه روسیه واقع شده است، مستقر کرده و اهرم فشاری بر مسکو به دست آورند.

روزنامه واشنگتن‌پست می‌نویسد که کی‌یف با «گروگان گرفتن» شبه جزیره کریمه، می‌خواهد «مذاکرات را باز کند» و از روسیه بخواهد که «هرگونه تضمین‌های امنیتی را که اوکراین می‌تواند از غرب بگیرد، بپذیرد.»

ژنرال والری زالوژنی، فرمانده ارشد اوکراین، نسبت به انتقاد از حمله متقابل که ماه گذشته آغاز شده، ابراز ناامیدی کرده است، اما تاکنون نتوانسته روس‌ها را به شکلی چشمگیر به عقب براند. به گفته مسکو، حملات متعدد اوکراینی‌ها دفع شده، در حالی که نیروهای کی‌یف متحمل خسارات سنگین شده‌اند. این نیروها تانک‌های سنگین و خودروهای جنگی را که توسط غرب تامین شده بود، در میدان‌های مین و آتش توپخانه از دست دادند و این در حالی بود که آنها تلاش دارند تا از مواضع روسیه عبور کنند.

مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین در بهار ۲۰۲۲ شکست خورد. کی‌یف بارها خواسته تا روسیه چهار منطقه‌ای که به تازگی از آن جدا کرده و همچنین شبه‌جزیره کریمه که سال ۲۰۱۴ از اوکراین جدا کرد، پس بدهد. با این حال مسکو، مساله کریمه غیر قابل بحث می‌داند. روسیه همچنین بی‌طرفی اوکراین را یکی از الزامات پایان درگیری نامید.

به گفته روسیه، کریمه پس از «کودتای ۲۰۱۴ در کی‌یف با حمایت غرب» به نفع پیوستن به روسیه رای داد. مناطق دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا هم به گفته روسیه، پس از برگزاری «همه‌پرسی» در سپتامبر ۲۰۲۲ به فدراسسیون روسیه ضمیمه شدند. اوکراین تاکید دارد که این مناطق به طور غیرقانونی توسط روسیه اشغال شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha