ناصر کنعانی امروز در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت الله بهشتی و یاران با وفای ایشان به ویژه پنج شهید گیلانی حادثه هفتم تیر که در لنگرود برگزار شد، با اشاره به نامگذاری ششم لغایت دوازدهم تیرماه تحت عنوان هفته بازخوانی حقوق بشر آمریکایی، اظهار کرد: به دلیل اتفاقات مهمی که در بازه زمانی ششم لغایت دوازدهم تیرماه در تاریخ کشور رخ داده، این نامگذاری صورت گرفته است.
وی با اشاره به ویژگی های حقوق بشر آمریکایی، افزود: آمریکا کشوری است که خود را پرچمدار و سردمدار حقوق بشر در دنیا می داند و حقوق بشر را به عنوان یک ارزش آمریکایی ترویج می کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه، وقایع ششم لغایت دوازدهم تیرماه را به صورت نمادین نشان دهنده ویژگی های حقوق بشر آمریکایی دانست و تصریح کرد: ترور نافرجام حضرت آیتالله العظمی خامنهای توسط منافقین کوردل در ۶ تیر سال ۱۳۶۰، به شهادت رساندن آیتالله دکتر بهشتی و ۷۲ نفر از یاران ایشان در ۷ تیر سال ۱۳۶۰، بمباران شیمیایی سردشت و به شهادت رساندن ۱۱۰ نفر توسط هواپیماهای جنگی رژیم بعثی عراق در ۸ تیر سال ۱۳۶۶، به شهادت رساندن آیتالله صدوقی نماینده امام خمینی(ره) و امام جمعه یزد در ۱۱ تیر سال ۱۳۶۱ و شلیک موشک به هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو آمریکایی وینسنس و به شهادت رساندن ۲۹۰ نفر در ۱۲ تیر سال ۱۳۶۷ بخشی از اقدامات تروریستی و جنایات آمریکای جهانخوار در این هفته است.
کنعانی، منافقین را سازمانی تروریستی با ماهیت آمریکایی - صهیونیستی دانست و بیان کرد: منافقین عامل اجرای ترور ناجوانمردانه ۱۷ هزار شهروند ایرانی از رئیس جمهور و نخست وزیر و ائمه جمعه و جماعات و نیروهای مسلح گرفته تا بسیجی و کاسب و زن و کودک و پیر و جوان در طبقات مختلف اجتماعی هستند.
وی هفته بازخوانی حقوق بشر آمریکایی را گوشه ای از اقدامات جنایت آمیز مستقیم و غیر مستقیم آمریکا علیه ملت ایران دانست و متذکر شد: در طول ۴۴ سال از عمر با برکت انقلاب اسلامی ایران شاهد جنایات بیشماری بودیم و کتاب قطوری از اقدامات ضد ایرانی رژیم آمریکا علیه دولت و ملت ایران وجود دارد.
سخنگوی وزارت امور خارجه، با اشاره به چرایی دشمنی آمریکا با دولت و ملت ایران، تصریح کرد: از مهمترین آرمان های امام راحل علاوه بر موضوع استقلال و آزادی ملت ایران از سیطره نظام سلطه بین المللی، تغییر نظام غیر عادلانه بین المللی و ضدیت با استکبار و ایستادگی در مقابل سلطه جویی نظام سلطه و حمایت از مظلوم بود و لذا آمریکا با این مفاهیم مشکل داشت.
وی ضدیت با نظام سلطه را دارای بنیانی قرآنی دانست و خاطرنشان کرد: حمایت از مظلوم آموزه ای قرآنی و نبوی است و لذا انقلاب امام خمینی(ره) مبتنی بر احیای اسلام ناب محمدی بود و در اسلام ناب ضدیت با نظام سلطه یک اصل بنیادین و اساسی است، یعنی نمی توان اسلام ناب را ترویج کرد و از ضدیت با سلطه نگفت.
کنعانی با بیان اینکه امام راحل ضدیت با استکبار و حمایت از مظلوم را عین اسلام ناب نبوی می دانست، ادامه داد: اسلام ناب نمی تواند مورد ترویج قرار گیرد، در حالی که رژیم صهیونیستی در حاشیه امن باشد، ملت های مظلوم در اقصی نقاط عالم به فراموشی سپرده شوند و از ملت مظلوم فلسطین حمایت نشود. در واقع ضدیت با نظام های استکباری و جهانخواران و حمایت از نهضت های رهایی بخش از سلطه گران جزئی جدایی ناپذیر از ارزش ها و آرمان های اسلام ناب و انقلاب اسلامی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه، با بیان اینکه آمریکا با حرکت ملت ایران به سمت نظام مبتنی بر حقوق برابر ملت ها مشکل دارد، عنوان کرد: ایستادگی در مقابل منافع نظام سلطه هزینه دارد، زیرا آن چیزی که امام راحل ترویج کرد، اسلام اموی و مروانی و سفیانی و آمریکایی نبود، بلکه اسلام ناب بود و طبیعی است چنین اسلامی مورد نگرانی آمریکا باشد و این همه جنایت را به دست ایادی خودش از جمله منافقین کوردل علیه دولت و ملت ایران رقم بزند.
وی با اشاره به تاثیرگذاری بین المللی انقلاب اسلامی، متذکر شد: برخی از مشکلات اقتصادی موجب شده کمتر به آثار و پیامدهای انقلاب اسلامی در جوامع توجه کنیم، اما نباید انقلاب اسلامی را فقط در مرزها ببینیم، زیرا از بیرون نگاه دیگری وجود دارد؛ این در حالی است که امروز در منطقه هیچ تحولی در حوزه سیاسی و نظامی و امنیتی بدون توجه به نقش و تاثیر و جایگاه ایران رقم نخواهد خورد؛ از طرف دیگر آمریکا می تواند با ۱۶۰ هزار نیروی نظامی عراق را فتح کند، اما در طول سال ها نمی تواند این کشور را مهندسی کند؛ آمریکا می تواند ۱۰ سال جنگ را بر سوریه تحمیل کند، اما نمی تواند نظام سیاسی سوریه را تغییر دهد؛ آمریکا می تواند مردم مظلوم یمن را یک دهه جنگ درگیر جنگ کند، اما نمی تواند اراده سیاسی خودش را در این کشور سازمان دهی، اجرا و تثبیت کند؛ آمریکا می تواند رژیم صهیونیستی را با ساز و کار نظامی تجهیز کند، اما نمی تواند روند سازش را در جغرافیای فلسطین اعمال کند و آمریکا می تواند در ونزوئلا بی ثباتی سیاسی را موجب شود، اما نمی تواند نظام این کشور را تغییر دهد.
کنعانی با بیان اینکه آمریکا در سال ۲۰۰۵ میلادی همه توانایی های فکری خود و کشورهای متعهد را بسیج کرد تا طرح نرم افزاری خاورمیانه جدید را راه اندازی کند، گفت: اگرچه آمریکا این توطئه را برای منطقه طراحی کرد، اما نتوانست آن را اجرایی کند، زیرا مقام معظم رهبری فرمودند کسی حق همراهی با این طرح استعماری و استکباری را ندارد.
وی با اشاره به مجاز بودن کشتار مردم بی گناه در نظام ارزشی حقوق بشر آمریکا، عنوان کرد: هدف آمریکا ایجاد نظم نوین آمریکایی است، اما جمهوری اسلامی ایران مهندسی آمریکا را بر هم زده و لذا نادیده گرفتن ایران در معادلات غرب آسیا و خاورمیانه امکان پذیر نیست.
وی ایستادگی ملت ایران در مقابل نظام سلطه را مبتنی بر اندیشه و آرمان امام و خلف صلح ایشان دانست و بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران تنها نظامی بود که روز قدس را نامگذاری و از مردم فلسطین حمایت کرد، اما امروز در روز جهانی قدس شاهد حمایت از مردم مظلوم فلسطین در قلب آمریکا هستیم و جلوی حذف مسئله فلسطین به عنوان بزرگترین مسئله جهان اسلام را گرفتیم.
کنعانی این میزان از جنایت علیه ملت ایران را به دلیل ایستادگی در مقابل تمام منافع نظام سلطه دانست و اظهار کرد: تروریسم ابزار سلطه آمریکاست و به ابزار سیاست خارجه آمریکا نیز تبدیل شده؛ یعنی رژیمی که مدعی حقوق بشر است، در مسیر اجرای سیاست های خود نقض فاحش حقوق بشر را جزو ابزارهای مجازش می داند.
سخنگوی وزارت امور خارجه، با بیان اینکه دولت و ملت ایران بیش از چهار دهه تحت تحریم های ظالمانه آمریکا هستند، خاطرنشان کرد: شاهد سیاست فشار حداکثری علیه ایران بودیم؛ تا جایی که صادرات نفت ما را صفر کردند و اجازه تجارت با ما را به کشورها ندادند و بانک های جهانی را از تعامل با ما منع کردند و یکجانبه و برخلاف قطعنامه شورای امنیت از برجام خارج شدند. در واقع آمریکا از ابزار تروریسم نه فقط در حوزه سخت، بلکه در حوزه نرم هم استفاده کرده و تحریم های حداکثری که مصداق بارزی از جنایت علیه بشریت است را علیه ملت ایران به کار گرفته است و لذا مستوجب پیگیری و محاکمه و مجازات و کیفر است.
وی جمهوری اسلامی ایران را شجره طیبه دانست که اصول و آرمان هایش جهانی شده و ادامه داد: طبیعی است مادامی که نظام بر اصول و آرمان های انقلاب تاکید دارد و ملت با امام و رهبری بیعت می کنند، این جنایات ادامه پیدا خواهد کرد؛ ائمه اطهار(ع) نیز در مسیر الهی خویش تلاش کردند و جهاد کردند و ایثار کردند و محاصره شدند و تبعید شدند و شهید شدند لذا ملت ایران نیز زیر بیرق انقلاب اسلامی و در مسیر نهضت نبوی در حرکت هستند و در این راه جان خواهند داد.
کنعانی با بیان اینکه مقاومت به فرهنگ غالب تبدیل شده و ملت ها به ایستادگی در مقابل نظام سلطه ایمان آورده اند، گفت: امروز جغرافیای مقاومت، منطقه ای و بین المللی شده و مقاومت فلسطین روی پای خودش ایستاده و به وحدت در میدان ها اعتقاد دارد، یعنی هر اقدام دشمن در حوزه مقاومت پاسخ دسته جمعی به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به اغتشاشات پاییز سال گذشته، خاطرنشان کرد: می پذیریم که مشکلات داریم و مردم گرفتاری های معیشتی دارند، اما قطعا سیاست آمریکا حل مشکلات ما نیست، زیرا بیش از چهار دهه تحریم های فلج کننده و بی سابقه را علیه ما به راه انداخته اند؛ البته حوادث سال گذشته صرفا برد داخلی نداشت و یک جنگ جهانی تمام عیار سخت و نرم علیه ایران بود. در واقع دشمنان جنگ احزاب را علیه انقلاب اسلامی راه اندازی کردند و همه توان سیاسی و رسانه ای خودشان را به میدان آوردند و جنگ ترکیبی و شناختی را رقم زدند.
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه در آمریکا و اروپا و برخی از کشورهای منطقه شاهد جنگ نرم علیه جمهوری اسلامی بودیم، تصریح کرد: آخرین اقدام هماهنگ و تمام عیار نظام سلطه علیه ایران اسلامی نیز با شکست مواجه و دشمن بار دیگر ناامید شد و اکنون شاهد از سرگیری تلاش های آنان برای گفت و گو با ایران هستیم و مجددا از ضرورت گفت و گو صحبت می کنند.
وی مسیر نهضت انبیا و اولیای الهی را نیز همراه با دشمنی های فراوان دانست و تاکید کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران عزیز و مقتدر است و عزت و اقتدار ما در این است که نظام سلطه واقعیتی به نام جمهوری اسلامی را پذیرفته و می داند که نمی تواند اراده اش را رقم بزند، زیرا ایران در حوزه بین المللی صراحت دارد.
کنعانی با اشاره به گذار دنیا از نظام سلطه تک قطبی و دو قطبی و شکل گیری نظام چند قطبی، گفت: جمهوری اسلامی ایران در شکست نظام دو قطبی نقش تعیین کننده داشته و لذا باید در شکل گیری نظام متوازن بین المللی نیز به ایفای نقشی تعیین کننده بپردازد.
انتهای پیام
نظرات