به گزارش ایسنا، روزنامه وال استریت ژورنال نوشت، هدف از آوردن این زیردریایی عظیم از نوع اوهایو به شبه جزیره کره "بیثبات کردن نظام کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی" است.
مقامات آمریکایی و کره جنوبی زمان ارسال این زیردریایی را که مجهز به کلاهک هستهای است، فاش نکردند.
زیردریاییهای نوع اوهایو میتوانند برای مدت نامحدودی زیر آب بمانند و ماهها به گشتزنی بپردازند و میتوانند کلاهکهای هستهای را به سمت اهدافی که هزاران مایل دورتر هستند، پرتاب کنند.
وال استریت ژورنال نوشت، اعزام این زیردریایی اولین سود بزرگ حاصل از توافقی است که اواخر ماه آوریل بین رئیس جمهوری آمریکا و همتای کره جنوبی وی حاصل شد.
سئول بار دیگر بر تعهد خود به عدم تولید سلاح هستهای تاکید کرد. در ازای آن، ایالات متحده - برای اولین بار - به کره جنوبی پیشنهاد داد تا در بحث در مورد استفاده احتمالی آمریکا از سلاح هستهای در پاسخ به هرگونه حمله آتی از سوی کره شمالی، اظهار نظر بیشتری داشته باشد.
آمریکا همچنین قول داد که قابلیتهای استراتژیک مانند زیردریاییهای مجهز به سلاح هستهای و بمبافکن های B-52 را به منطقه بفرستد.
در روزهای اخیر، زیردریایی یو اس اس میشیگان، یک زیردریایی هستهای که قادر به پرتاب موشکهای کروز است، در رزمایش مشترک عملیات ویژه در کره جنوبی مورد استفاده قرار گرفت.
کارشناسان میگویند، ارسال زیردریایی اوهایو با قدرت هستهای منجر به بازدارندگی نظام کیم نمیشود بلکه ممکن است پیونگ یانگ را به این نتیجه برساند که برای دفاع از کشور برابر تهدیدات مشترک آمریکا و کره جنوبی، پیشرفت در سلاح هستهای ضروری است.
انتهای پیام
نظرات