• چهارشنبه / ۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402040704369
  • خبرنگار : 71496

خشم بن گویر از تماس مقامات اسرائیل با مقام‌های فلسطین/ وزیر فلسطینی: وضع موجود قابل قبول نیست

خشم بن گویر از تماس مقامات اسرائیل با مقام‌های فلسطین/ وزیر فلسطینی: وضع موجود قابل قبول نیست

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ضمن ابراز خشم خود از رایزنی‌های وزیر جنگ این رژیم با وزیر امور مدنی تشکیلات خودگردان فلسطین، این مقام فلسطینی را "تروریست" خواند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، ایتامار بن‌ گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در نشست امنیتی که با یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم، رونن بار، رئیس شاباک و افسران ارشد ارتش این رژیم داشت، ضمن ابراز خشم خود از رایزنی‌های اسحاق هرتزوگ، رئیس این رژیم با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و رایزنی‌های گالانت با حسین الشیخ، وزیر امور مدنی تشکیلات، این مقام فلسطینی را "تروریست" خواند و مدعی شد، او اسیر آزاده‌ای است که به همین اتهام ۱۰ سال در زندان‌های اسرائیل بود.

بن گویر در ادامه نیز باز هم مدعی شد، "یک تروریست محکوم که ۱۰ سال را در زندان گذرانده، ما از او عذرخواهی کنیم؟ آیا لازم است از کسی که به "تروریست‌ها" حقوق پرداخت می‌کند، عذرخواهی کنیم؟"

در این جلسه گفت‌وگو، دعوای لفظی میان بن گویر از یک سو و گالانت و بار از سوی دیگر به دلیل دفاع اولی از حملات شهرک‌نشین‌ها که موضوع اصلی جلسه بود، شکل گرفت.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ادامه این جلسه گفت: پس از عملیات "عیلی" به مدت یک هفته درخواست تشکیل جلسه کابینه را دادم و پاسخی دریافت نکردم، در حالی که ظرف یک روز یک جلسه فوری به خاطر شهرک‌نشین‌ها برگزار شد.

در حالی که گالانت، رئیس شاباک و فرماندهان دستگاه‌های امنیتی از کم‌اهمیت نشان دادن خطرات حملات شهرک‌نشین‌ها علیه فسلطینی‌ها در کرانه باختری خودداری کردند، نتانیاهو گفت که اینها به "مشروعیت" اسرائیل در جهان ضربه می‌زند و باید علیه آنها اقدام شود و آنها متوقف شوند.

در نهایت این جلسه بدون تصمیمات روشنی به پایان رسید.

الشیخ که روز سه‌شنبه تماس تلفنی از گالانت داشت، به العربی الجدید گفت که در این تماس، به گالانت اعلام کرد که شرایط موجود قابل قبول نیست.

این مسؤول فلسطینی در ادامه نیز فاش کرد، رهبری فلسطین به دولت آمریکا اعلام کرد که مشارکتش در نشست سوم پس از نشست ۱۹ مارس در شرم الشیخ، در کنار سران اسرائیل در این شرایط کاملا منتفی است.

او درباره این گفت‌وگوی تلفنی اظهار کرد: صبح امروز به مناسبت عید قربان با یوآو گالانت وزیر ارتش رژیم اشغالگر گفت‌وگو کردم و درباره تمامی تحولات به وجود آمده به ویژه این تنش بی‌سابقه اسرائیلی از یورش به شهرهای فلسطینی گرفته تا اعلام طرح احداث هزاران واحد مسکونی و شهرک‌ جدید، بازگشت به شهرک‌های حومش در جنین و آواتار در بیتا در جنوب نابلس و تروریسم شهرک‌نشین‌ها علیه فلسطینی‌ها در روستاها و شهرهای فلسطینی گفت‌وگو کردیم.

وزیر امور مدنی تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: به او تاکید کردم که استمرار این وضعیت نمی‌تواند قابل قبول باشد و رهبری فلسطین پس از عید قربان برای ارزیابی این شرایط و اتخاذ تصمیمات ضروری درباره‌ آینده روابط با اسرائیل نشستی خواهیم داشت، گالانت نیز درباره موج خشونت‌ها گفت و خشونت شهرک‌نشین‌ها علیه فلسطینی‌ها را به شدت محکوم کرد.

الشیخ درباره آنچه دفتر گالانت منتشر کرد، مبنی بر اینکه او تاکید کرد که نیروهای امنیتی به مقابله با تروریست‌ها هرجا که لازم باشد، ادامه خواهند داد، گفت که بله این را گفت؛ اما تروریسم واقعی همان تروریسم شهرک‌نشین‌ها علیه ملت فلسطین است.

او درباره دیدار روز دوشنبه‌اش در رام‌الله با باربارا لیف، معاون وزیر خارجه آمریکا گفت: او را در جریان تمامی تصمیمات و تنش کابینه راست‌گرای اسرائیل؛ تروریسم شهرک‌نشین‌ها و به طور مشخص انتقال اختیارات مناطق «ج» طبق توافقنامه اسلو به بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی اسرائیل که به طور ضمنی به معنای الحاق این اراضی است، قرار دادم.

وزیر امور مدنی تشکیلات خودگردان فلسطین ادامه داد: از آمریکایی‌ها خواستیم به عنوان بانفوذترین و موثرین طرف در جهان برای اسرائیل، فشار لازم را بر کابینه اسرائیل وارد کند.

الشیخ تاکید کرد: به دولت آمریکا اعلام کردیم که بدون هیچ افق سیاسی نمی‌توان به آرامش و ثبات رسید و گزینه‌های امنیتی و اقتصادی با وجود اهمیت‌شان جایگزینی برای روند سیاسی نیستند و همه چیز باید زیر چتر سیاسی باشد یعنی باید مذاکراتی برای توقف اشغالگری وجود داشته باشد و این اصل است.

او افزود: مساله دیدار سوم با اسرائیلی‌ها پس از دو اجلاس العقبه و شرم‌الشیخ را مطرح کردم و به او گفتم برگزاری این نشست در شرایط حاضر با توجه به تنش دولت اسرائیل از یک سو و بی‌توجهی آن به توافق‌های العقبه و شرم‌الشیخ از سوی دیگر، کاملا منتفی است برگزاری هر نشست دیگری بدون تضمین‌های بین‌المللی که اسرائیل را ملزم به اجرای توافق‌ها کند، بی‌فایده است.

دو نشست پنج‌جانبه با حضور تشکیلات خودگردان فلسطین، رژیم صهیونیستی، اردن، مصر و آمریکا برگزار شد که اولی در تاریخ ۲۶ فوریه در شهر العقبه اردن بود و دومی در تاریخ ۱۹ مارس در شهر شرم الشیخ مصر برگزار شد، همزمان با این دو نشست دو تیراندازی در شهرک حواره در جنوب نابلس انجام شد که در نتیجه آن یک شهرک‌نشین کشته شده و تعدادی دیگر از آنها زخمی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۴-۰۷ ۱۴:۰۰

عصبانی و خشمگین باش و از این عصبانیت بمیر...........طوری موضعگیری کرده که انگار در طول70وچندسال اشغالگری این رژیم جعلی اسقاطیلی خروجی جلسات و نشستها برای ملت مظلوم فلسطین نفعی را هم بدنبال داشته.......همیشه ضرر و زیان متوجه ملت فلسطین بوده و هنوز هم هست...............