• چهارشنبه / ۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1402040704347
  • منبع : جهاد دانشگاهی

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی عنوان کرد

زردآلو و خواص آن برای سلامت قلب

زردآلو و خواص آن برای سلامت قلب

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان خراسان جنوبی اظهار کرد: زردآلو غنی از گروهی آنتی اکسیدان های پلی فنول به نام فلاونوئیدها است که نشان داده باعث محافظت زیاد در برابر بیماری‌ها از جمله دیابت و بیماری‌های قلبی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، طیبه شاهی با اشاره به خواص میوه زردآلو که به طلای تابستان معروف است، گفت: ۷۰ گرم زردالو (تقریبا دو عدد) دارای ۳۴ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم پروتئین، ۰/۲۷ گرم چربی، ۱/۵ گرم فیبر بوده و ۸درصد ویتامین آ روزانه، ۸درصد ویتامین سی، ۴درصد ویتامین  ای و ۴درصد پتاسیم روزانه را تامین می‌کند.

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد:  زردآلو منبع خوبی برای بسیاری از آنتی اکسیدان ها از جمله بتا کاروتن و ویتامین های A ،C  و E است، علاوه بر این، غنی از گروهی آنتی اکسیدان های پلی فنول به نام فلاونوئیدها است که نشان داده باعث محافظت زیاد در برابر بیماری‌ها از جمله دیابت و بیماری‌های قلبی می‌شود.

شاهی با اشاره به اینکه ویتامین A نقش مهمی در جلوگیری از نابینایی شبانه، اختلال ناشی از وجود رنگدانه‌های روشن در چشم دارد، در حالی که ویتامین E یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که مستقیماً وارد چشم می‌شود تا آنها را از آسیب رادیکال آزاد محافظت کند. در صورتی که بتاکاروتن که به زردآلوها رنگ زرد-نارنجی می‌بخشد به عنوان پیش‌ساز ویتامین A عمل می‌کند.

وی با اشاره به اینکه زردآلو از نظر پتاسیم بسیار غنی است و مصرف کافی پتاسیم به جلوگیری از نفخ و حفظ فشار خون کمک می‌کند، گفت: وجود چربی های سالم در هسته زردالو به کاهش کلسترول بد کمک می‌کند.

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ادامه داد: هسته های زردالو همچنین حاوی اسیدهای چرب ضروری (امگا ۶ و امگا ۳) هستند که به مبارزه با بیماری‌های قلبی، بهبود سلامت روان و داشتن مزایای دیگر کمک می‌کند.

شاهی یادآور شد: در هسته های تلخ، آمیگدالین۱۷ وجود دارد که اگر چه اثرات ضد سرطان آن در تحقیقات گزارش شده، ولی مصرف بالای این ماده تلخ باعث سرگیجه، سردرد، تهوع و استفراغ، تنفس سریع و پی در پی، ضربان قلب سریع،  بی‌قراری، ضعف و حتی می‌تواند منجر به آسیب قلب، مغز و اعصاب شود و حتی ممکن است منجر به مرگ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha