• سه‌شنبه / ۶ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402040603494
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل هواشناسی استان خبر داد

۵ روز غبارآلود و وقوع باد شدید در کهگیلویه و بویراحمد

۵ روز غبارآلود و وقوع باد شدید در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد از پنج روز غبارآلود و وقوع باد شدید در این استان خبر داد.

«علی کرمی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: با توجه به آخرین نقشه های پیش‌ بینی هواشناسی، جو استان کهگیلویه و بویراحمد تا پایان هفته پایدار است و استقرار هوای گرم تداوم دارد.

وی اظهارکرد: برای پنج روز آینده آسمان استان غالبا صاف و آفتابی، در برخی نقاط گاهی غبار آلود و در طول روز گاهی افزایش سرعت وزش باد پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته شهر لنده با بیشینه دمای ۴۴.۲ درجه سانتیگراد گرمترین و شهر یاسوج با کمینه دمای ۱۶.۲ درجه سانتیگراد خنک ترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد بوده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha