به گزارش ایسنا، حسن نجف زاده در بازدید از خوابگاههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر که با حضور دکتر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان برگزار شد، گفت: در بحث صبحانه دانشجویان، دانشگاهها روشهای مختلفی در ارائه خدمات اتخاذ می کنند که این تفاوتها باعث شده است با واکنشهای دانشجویان مواجه شویم .
وی اضافه کرد : اگر صندوق رفاه دانشجویان با تصویب آییننامهای یک روش واحد را برای صبحانه دانشجویان ارائه کند میتوان با یک رویکرد واحد ، بخشی از مشکلات را مرتفع نمود.
مدیر دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: از صندوق رفاه دانشجویان تقاضا داریم یاری گر دانشگاه در بحث خرید تجهیزات برای سلف و خوابگاههای دانشجویی باشد .
وی به ارائه طرحی در خصوص ایجاد کانتر توزیع غذا در خوابگاههای دانشجویی با مساعدت معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه اشاره کرد و افزود: در این طرح خوابگاه ها به کانتر توزیع غذا جهت بالا بردن کیفیت غذا مجهز می شوند.
وی عنوان کرد: دانشجویان همانند فرزندان ما هستند و رفع دغدغهها ، درخواستها و مشکلات آنان خواسته قلبی ماست و در این زمینه تمام توان و تلاش خود را به کار می گیریم.
همچنین، مهندس مرتضی محمدی نجف آبادی مدیر امور خوابگاه های دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۸ ساختمان برای اسکان دانشجویان در نظر گرفته شده است گفت: این خوابگاهها شامل مجردی دختران، مجردی پسران و متاهلی می شود و ۴ هزار و ۳۶۳ دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و دکتری از خوابگاههای این دانشگاه استفاده می کنند.
وی با اشاره به تعداد دانشجویان حاضر در خوابگاههای مجردی دختران گفت: کل این دانشجویان برابر با ۱۲۵۲ نفر هستند؛ از این تعداد ۱۴۴ دانشجوی دکتری، ۴۹۵ دانشجوی ارشد و ۶۱۳ دانشجوی کارشناسی هستند.
بنا بر اعلام مدیر امور خوابگاههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ۱۰ ساختمان به خوابگاه مجردی دختران و ۱۳ ساختمان به خوابگاههای مجردی پسران اختصاص یافته است. ۱۵۶۵ دانشجوی کارشناسی، ۱۲۰۹ دانشجوی ارشد و ۲۴۵ دانشجوی دکتری از خوابگاههای مجردی پسران استفاده میکنند که جمعا ۳۰۱۹ نفر هستند.
وی با بیان اینکه ۵ ساختمان به خوابگاه متاهلی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر اختصاص یافته است، افزود: ۲۶دانشجو در مقطع ارشد و ۶۶دانشجو در مقطع دکتری از این خوابگاههای متاهلی بهرهمند شدهاند.
محمدی نجف آبادی عنوان کرد: سعی شده اقلام مورد نیاز این خوابگاهها از جمله آبسردکن، کولرگازی، ماشین لباسشویی، کمد، موکت، پرده و ... دانشجویان را فراهم کنیم.مجموعا بیش از ۸ میلیارد تومان جهت تجهیز خوابگاه ها مورد نیاز میباشد.
وی با اشاره به تعمیرات اساسی ابنیه خوابگاههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: مجموعا بیش از ۹ میلیارد تومان برای تعمیرات و بازسازی خوابگاه ها اعم از بازسازی حمام، آشپزخانه، سرویس بهداشتی، رنگ آمیزی، کاشی و سرامیک و .... مورد نیاز میباشد که با عقد تفاهم نامه با صندوق رفاه و کمک خیرین محترم دانشگاه در حال تامین اعتبار میباشد.
در ادامه، حمید رجبی رئیس اداره امور تغذیه دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت : آشپزخانه سلف دانشجویی جنب دانشکده مهندسی نفت در متراژی به مساحت ۱۸۰۰ متر مربع قرار دارد که دارای تجهیزات مناسب در حد نیمه صنعتی است .آشپزخانه در وضعیت مناسب قرار دارد ولی کمبودهایی هم وجود دارد که در صدد رفع آن هستیم .
وی ادامه داد : دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ۴ سلف مرکزی و دو رستوران مکمل خدماتی را به دانشجویان ارائه می دهد.
رجبی با اشاره به توزیع روزانه ۷۰۰۰ پرس غذا توزیع در بین دانشجویان گفت : ۱۵۰۰ نفر از دانشجویان دختر ازسلف غذاخوری استفاده می کنند و به نوعی در بحث سلف دانشجویان دختر با کمبود فضای فیزیکی مواجه هستیم برای این منظور ساعات سرویس دهی سلف را از ۱۱ تا ۱۴ افزایش دادیم .
رئیس امور تغذیه دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: در سال جاری ۷۲ میلیارد تومان صرف هزینه تغذیه دانشجویان در وعده ناهار و شام و ۸ میلیارد تومان هزینه صبحانه که با احتساب ارزش افزوده مجموعا بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان برای تغذیه دانشجویان هزینه شده است .
انتهای پیام
نظرات