رحمان کلانتری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: متاسفانه در حال حاضر در توزیع رشتهها در کشور دچار سردرگمی هستیم.
وی با بیان اینکه برای عبور از این نقیصه بنیاد نخبگان طرحی تحت عنوان "دکتر اژهای" در نظر گرفته شده است، افزود: بنیاد نخبگان با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت علمی رئیس جمهور همکاری لازم را برای اجرای این طرح دارند.
مسئول امور نخبگان بنیاد نخبگان لرستان گفت: این طرح در راستای حمایت از برگزیدگان المپیادهای دانشآموزی و رتبههای برتر کنکور سراسری است.
کلانتری اضافه کرد: برگزیدگان نشانهای طلا، نقره و برنز المپیادهای دانشآموزی در رشتههای ادبیات، ریاضی، فیزیک، نجوم، زیست، شیمی و کامپیوتر و رتبههای یک تا صد کنکور سراسری در رشتههای ریاضی، تجربی و انسانی و رتبههای یک تا ۵۰ رشتههای هنر و زبان انگلیسی، جامعه هدف بنیاد نخبگان است که آنان را مورد حمایت قرار میگیرند.
وی افزود: چنانچه افراد مذکور در رشتههای مدنظر بنیاد نخبگان نظیر علومانسانی(ایرانشناسی، باستانشناسی، تاریخ، جامعهشناسی، جغرافیا، ادبیات عرب، ادبیات فارسی، علوم تربیتی، علوم قرآن و حدیث) علوم مهندسی کشاورزی(علوم مهندسی آب، خاک، باغبانی، صنایع غذایی، ژنتیک گیاهی)، علوم پایه(آمار، زیستشناسی، شیمی، فیزیک، ریاضی) بخواهند ادامه تحصیل دهند مورد حمایت مالی بنیاد نخبگان قرار خواهند گرفت و به آنان مقرری ماهیانه پرداخت میشود.
مسئول امور نخبگان بنیاد نخبگان لرستان ادامه داد: پذیرش بدون آزمون تا مقطع دکتری نیز از دیگر امتیازاتی است که بنیاد نخبگان به رتبههای برتر کنکور سراسری و المپیادهای دانشآموزی میدهد.
کلانتری یادآور شد: پرداخت تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در حوزه خدمت سربازی، جذب در دستگاههای اجرایی و هیات علمی دانشگاهها، اعطای بیمه تکمیلی تا پایان تحصیلات، کمک هزینه اعزام به فرصتهای مطالعاتی داخل و خارج کشور و اعطای پوشش صندوق حمایتی بیمه از دیگر حمایتهای بنیاد نخبگان از رتبههای برتر کنکور سراسری و المپیادهای دانشآموزی است.
انتهای پیام
نظرات