• دوشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402040502347
  • خبرنگار : 50046

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان:

برای حدود نیمی از جمعیت بجنورد باید شبکه جمع آوری فاضلاب ساخته شود

برای حدود نیمی از جمعیت بجنورد باید شبکه جمع آوری فاضلاب ساخته شود

ایسنا/خراسان شمالی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی گفت: حدود نیمی از جمعیت شهر بجنورد شبکه جمع آوری فاضلاب ندارند.

رضا نعیمی در گفت و گو با ایسنا، در ارتباط با اهمیت اجرای پروژه جمع آوری فاضلاب در شهرها و در خصوص خدمات رسانی به ساکنین مسکن مهر اظهار کرد: شهر بجنورد در موقعیتی قرار گرفته که سطح آب های زیرزمینی بالاست و همچنین جنس خاک به نحوی است که قدرت جذب حداقلی را دارد و چاه های جاذب، فاضلاب را به خوبی جذب نمی کنند و به شدت اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب و ساخت تصفیه خانه الزامی است.

وی افزود: حدود ۵۶ درصد از جمعیت شهر بجنورد شبکه جمع آوری فاضلاب دارند و با توجه به اهمیت مسائل زیست محیطی، تکمیل تصفیه خانه از ضروریات می باشد و در حال حاضر ظرفیت تصفیه خانه ۱۹ هزار و ۶۰۰ مترمکعب در شبانه روز است که برای افزایش ظرفیت آن، پیمانکار طی قرارداد ۳ ساله از  بهمن ماه سال گذشته شروع بکار کرده است.

نعیمی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد آب شهر بجنورد از سد شیرین دره تامین می شود و با کاهش بارندگی ها و تداوم خشکسالی، تامین آب با مشکل مواجه شده است، ادامه داد: پروژه آبرسانی از مناطق پلنگ دره و کلاته نقی در حال اجراست که با اتمام این پروژه ها، مشکل تامین آب شرب شهر بجنورد مرتفع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مجتمع های مسکن به دلیل متمرکز بودن در نقاط خاص، نیاز به ایجاد زیرساخت های خاص دارند. به عنوان مثال ۷۶۰۰ واحد ساخته شده از سال ۹۱ دارای انشعاب آب و فاضلاب هستند و تعدادی از مسکن‌های دیگر که در محدوده آن ها قرار دارند نیازمند اجرای حدود ۳ کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب هستند اما حدود ۴ هزار واحد مسکن دیگر به اجرای حداقل ۳۰ کیلومتر شبکه توزیع، ۵ کیلومتر خط انتقال با اعتبار برآوردی بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان نیاز دارند.

این مقام مسئول با بیان اینکه تامین آب شرب برای هر خانوار در مسکن‌های جدید مهر، نیازمند اجرای مخزن ذخیره آب است، گفت: احداث هر مترمکعب مخزن ذخیره آب با فهرست بهای سال ۱۴۰۲، حدود ۸ میلیون تومان هزینه دارد که اعتبارات قابل توجهی می‌شود و در مجموع نیازمند اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان برای تامین آب شرب و جمع آوری فاضلاب برای ۴ هزار واحد مسکن مهر هستیم.

مدیرعامل شرکت آبفای خراسان شمالی تاکید کرد: از آنجایی که هزینه تامین و تصفیه آب شرب بسیار بالاست و تعرفه آب هایی که مشترکان  پرداخت می کنند بسیار ناچیز است، از هم استانی ها درخواست داریم از استفاده آب شرب برای مصارف غیرشرب خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha