محمدحسین عطایی یکشنبه چهارم تیر ماه ۱۴۰۲ در جلسه کارگروه ستاد تنظیم بازار که در سالن شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه روند سیستم نان از طریق سامانه «نانینو» صورت میگرفت، به تدریج مدیریت توزیع نان از سامانه گرفته شد و به مراتب مشکلات ما در این حوزه و بروز تخلفات بسیار کمتر شد.
وی ادامه داد: اگر روند مشکلات نان را بررسی کنیم، به طور کلی پنج درصد از نانواییهای استان متخلف محسوب میشوند. اسفرورین، شال و بوئینزهرا جزو مناطقی هستند که بیشترین مشکلات را دارند. ۱۵۰۰ نانوایی درخواست افزایش سهمیه دارند که روند آن درحال بررسی است و مشکل خاصی از لحاظ نان در استان وجود ندارد.
این مسئول تصریح کرد: برای استان قزوین در خرداد ماه سال جاری ۱۰ هزار و ۹۴۴ تن سهمیه آرد در نظر گرفته شده که این سهمیه اردیبهشت ۱۰ هزار و ۹۳۰ تن بوده است؛ با این حال ۷۰۰ تن از این مقدار سهمیه برگشت خورده است.
عطایی اظهار کرد: بوئینزهرا و تاکستان جزو شهرستانهایی هستند که بیشترین میزان تخلف را داشتند، بنابر آخرین تصمیمی که گرفته شده، مقرر شده از واحدهای متخلف تعهد محضری گرفته شود و برای رفاه شهروندان از میزان سهمیه آنها کم نشود؛ اما مقرر شده چنانچه تخلف واحدهای متخلف ادامه داشت، سهمیه آنها قطع و نانوایی جدیدی احداث شود.
افزایش ۵۰ نانوایی آزادپز به نانواییهای استان قزوین
علیرضا سبزعلیپور، نایب رئیس اتحادیه نانوایان قزوین، نیز در این جلسه اظهار کرد: سرانه تعداد نانواییهای استان قزوین ۷۳۰ است که این میزان نسبت به سایر استانها، از روند بالاتری برخوردار است.
وی بیان کرد: مقرر شده است که ۵۰ واحد نانوایی آزادپز به نانواییهای استان اضافه شود، که از این تعداد ۳۰ واحد در شهرستان قزوین و ۱۰ واحد تبدیل نانوایی دولتی به آزادپز خواهیم داشت.
این مسئول خاطرنشان کرد: یکی از شاخصههای کیفیت، استفاده از مایه خمیر استاندارد است و امروز نانواییهای استان در این زمینه با مشکل مواجه هستند.
سبزعلیپور در پایان گفت: استان در ماه ۲۵ تن مایه خمیر نیاز دارد که متأسفانه تنها از یک شرکت در استان خراسان رضوی به قزوین توزیع میشود و قیمت آن افزایش خورده که سبب اعتراض برخی نانوایان شده است.
انتهای پیام
نظرات