• یکشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402040402011
  • خبرنگار : 50560

رئیس جهاد کشاورزی استان:

۵ درصد نانوایی‌های استان قزوین متخلف هستند

۵ درصد نانوایی‌های استان قزوین متخلف هستند

ایسنا/قزوین رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: اگر روند مشکلات نان را بررسی کنیم، به طور کلی پنج درصد از نانوایی‌های استان متخلف محسوب می‌شوند. اسفرورین، شال و بوئین‌زهرا جزو مناطقی هستند که بیشترین مشکلات را دارند.

محمدحسین عطایی یکشنبه چهارم تیر ماه ۱۴۰۲ در جلسه کارگروه ستاد تنظیم بازار که در سالن شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه روند سیستم نان از طریق سامانه «نانینو» صورت می‌گرفت، به تدریج مدیریت توزیع نان از سامانه گرفته شد و به مراتب مشکلات ما در این حوزه و بروز تخلفات بسیار کمتر شد.

وی ادامه داد: اگر روند مشکلات نان را بررسی کنیم، به طور کلی پنج درصد از نانوایی‌های استان متخلف محسوب می‌شوند. اسفرورین، شال و بوئین‌زهرا جزو مناطقی هستند که بیشترین مشکلات را دارند. ۱۵۰۰ نانوایی درخواست افزایش سهمیه دارند که روند آن درحال بررسی است و مشکل خاصی از لحاظ نان در استان وجود ندارد.

این مسئول تصریح کرد: برای استان قزوین در خرداد ماه سال جاری ۱۰ هزار و ۹۴۴ تن سهمیه آرد در نظر گرفته شده که این سهمیه اردیبهشت ۱۰ هزار و ۹۳۰ تن بوده است؛ با این حال ۷۰۰ تن از این مقدار سهمیه برگشت خورده است.

عطایی اظهار کرد: بوئین‌زهرا و تاکستان جزو شهرستان‌هایی هستند که بیشترین میزان تخلف را داشتند، بنابر آخرین تصمیمی که گرفته شده، مقرر شده از واحدهای متخلف تعهد محضری گرفته شود و برای رفاه شهروندان از میزان سهمیه آن‌ها کم‌ نشود؛ اما مقرر شده چنانچه تخلف واحدهای متخلف ادامه داشت، سهمیه آن‌ها قطع و نانوایی جدیدی احداث شود.

افزایش ۵۰ نانوایی آزادپز به نانوایی‌های استان قزوین

علیرضا سبزعلی‌پور، نایب رئیس اتحادیه نانوایان قزوین، نیز در این جلسه اظهار کرد: سرانه تعداد نانوایی‌های استان قزوین ۷۳۰ است که این میزان نسبت به سایر استان‌ها، از روند بالاتری برخوردار است.

وی بیان کرد: مقرر شده است که ۵۰ واحد نانوایی آزادپز به نانوایی‌های استان اضافه شود، که از این تعداد ۳۰ واحد در شهرستان قزوین و ۱۰ واحد تبدیل نانوایی دولتی به آزادپز خواهیم داشت.

این مسئول خاطرنشان کرد: یکی از شاخصه‌های کیفیت، استفاده از مایه خمیر استاندارد است و امروز نانوایی‌های استان در این زمینه با مشکل مواجه هستند.

سبزعلی‌پور در پایان گفت: استان در ماه ۲۵ تن مایه خمیر نیاز دارد که متأسفانه تنها از یک شرکت در استان خراسان رضوی به قزوین توزیع می‌شود و قیمت آن افزایش خورده که سبب اعتراض برخی نانوایان شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha