احسان یاوری در حاشیه بازدید از مجموعه جهاد دانشگاهی واحد لرستان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دانشگاه آیتالله بروجردی در مقطعی احداث و تجهیز شده که زیرساختهای مورد نیاز آن همچنان تأمین نشده است.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آیتالله بروجردی ۲۰۰۰ دانشجوی نیازمند خوابگاه داریم، بیان کرد: این درحالی است که خوابگاههای ملکی که در اختیار داریم ظرفیت ۷۰۰ نفر را دارند که نیاز به تعمیر و تجهیز دارند.
این مسئول افزود: با این تفاسیر با حضوری شدن آموزشها بعد از ایام کرونا با چالش جدی روبرو شدیم که برای برون رفت از این موضوع توانستیم برخی از مدارس را به خوابگاه تبدیل کنیم.
یاوری با اشاره به اینکه طی پنج سال گذشته بحث توسعهای در دانشگاه آیتالله بروجردی وجود نداشته، تصریح کرد: با این وجود ما توانستیم مجوز چهار رشته ارشد و پنج رشته کارشناسی را دریافت کنیم.
رئیس دانشگاه آیتالله بروجردی افزود: این چهار رشته شامل زبانشناسی گرایش حقوقی، علوم سیاسی گرایش دیپلماسی و سازمانهای بینالملل، مطالعات قرآن و حدیث گرایش معارف قرآن و مهندسی برق گرایش برنامهریزی و مدیریت سیستمهای انرژی الکتریکی است.
وی با اشاره به آغاز ساخت فاز جدید خوابگاههای دانشجویی در دانشگاه آیتالله العظمی بروجردی با تخصیص اعتبار سه میلیارد تومان از محل مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان، بیان کرد: تاکنون دو پروژه عمرانی را افتتاح و دو پروژه را کلنگزنی کردیم که ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
یاوری با اشاره به فعالیتهای انجام شده در جهاد دانشگاهی لرستان به ویژه در حوزه ناباروری، بیان کرد: ما از شما دانش فنی درمان و پیشگیری از ناباروری را میخواهیم و در برابر تأمین مکان، فضا و نیروی انسانی بر عهده ماست.
رئیس دانشگاه آیتالله العظمی بروجردی با اشاره به اینکه هدف ما خدمت در بُعد اجتماعی است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری در هر زمان و مکانی که از توسعه و پیشرفت صحبت کردند همواره نامی از جهاد دانشگاهی، مرکز رویان و ناباروری آورده میشود که این نشان دهنده توان این نهاد انقلابی است.
رئیس دانشگاه آیتالعظمی بروجردی با اشاره به تدریس واحدی تحت عنوان جمعیت و خانواده در دانشگاههای کشور، بیان کرد: میتوانیم دو جلسه از این واحد درسی را به بحث آموزش پیشگیری از ناباروری اختصاص دهیم.
انتهای پیام
نظرات