• شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402040301215
  • منبع : نمایندگی اردبیل

سازماندهی و رفع معضلات ترافیکی شهر؛ اولویت اصلی پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل

سازماندهی و رفع معضلات ترافیکی شهر؛ اولویت اصلی پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل

ایسنا/اردبیل رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل بیان کرد: ساماندهی ورفع معضلات ترافیکی شهری اولویت اصلی مجموعه پلیس راهنمایی و رانندگی استان می باشد.

سیدحجت فتاحی سوم تیر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای تحقق این امر خطیر، توقف وسایط نقلیه سنگین در معابر شهری که نارضایتی عمومی را نیز در پی داشته، برنامه ریزی مدون و اقدام منسجمی از حیث اعمال قانون و پیشنهاد احداث پارکینگ های مناسب وسایط نقلیه سنگین در جهات اربعه شهر اردبیل به مسئولین این امر اعلام شده است.

فتاحی بیان کرد: در سه ماهه اول سال جاری تعداد۲۴ هزار و ۱۱۷ دستگاه کامیون سنگین در معابر شهری سطح استان اعمال قانون شده که از این تعداد ۲۱ هزار و ۴۲۲ دستگاه اعمال قانون مربوط به شهر اردبیل می باشد.

این مقام مسئول اظهار کرد: مهمترین نسخه ای که در بحث ساماندهی کامیون‌های سنگین در داخل شهر باید انجام بگیرد اولاً تعبیه پارکینگ های مناسب و دسترسی آسانتردر جهات اربعه شهر دوم تمامی سازمان های ذی مدخل در این امر باید بحث اعمال مدیریت و انجام وظایف و تکالیف قانونی را انجام دهند.

سرهنگ فتاحی بیان کرد که اعمال قانون و برخورد پلیس آخرین راهکار بوده که متأسفانه بعضی از سازمانها به جای انجام تکالیف قانونی،از پلیس به عنوان اولین ابزار استفاده می نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha