• شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402040300963
  • خبرنگار : 50034

حضور ۴ برند کیف و کفش چرم همدان در نمایشگاه گوانگجوی چین

حضور ۴ برند کیف و کفش چرم همدان در نمایشگاه گوانگجوی چین

ایسنا/همدان رئیس اتحادیه کیف و کفش همدان با بیان اینکه در این استان ۳۵ برند کیف و کفش چرم به ثبت رسیده است، گفت: سالانه ۱۰۰ هزار جفت کفش زنانه در همدان تولید می‌شود.

احمد گازرانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: در استان همدان هزار واحد کیف وکفش چرم با اشتغالزایی ۶۰۰۰ نفری فعالیت دارد که سالانه حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار کیف مدرسه، ۱۰۰ هزار چمدان و حداقل ۱۰۰ هزار جفت کفش زنانه تولید می‌کنند.

وی از حضور همدان در نمایشگاه گوانگجوی چین خبرداد و تصریح کرد: با وجود ظرفیت های بالای استان همدان در تولید کیف و کفش چرم، توانستیم درنمایشگاه تهران، مشهد، شیراز، تبریز، زنجان و اصفهان شرکت کنیم و همچنین از دوم تیرماه نیز چهار برند کیف و کفش چرم همدان درنمایشگاه گوانگجوی چین شرکت کردند.

رئیس اتحادیه کیف و کفش همدان با تأکید براینکه بیش از ۱۵ نمونه از کارهای پرمصرف چرمی کشور در استان همدان تولید می‌شود، افزود: ۹۸ درصد از کفشهای موجود در کشور ایرانی هستند به طوریکه دیگر در ایران کفش خارجی نداریم.

گازرانی با اشاره به اینکه بیشتر کفش تولیدی استان همدان به اقلیم کردستان عراق صادر می‌شود، بیان کرد: سالانه تعداد زیادی از تولیدات کفش زنانه و مردانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود که البته بخشی از صادرات از گمرک استان اتفاق نمی‌افتد به‌طوریکه بخشی از قم و تبریز و تهران صادر می‌شود.

مشاور اقتصادی در بخش اصناف فرمانداری همدان، با تأکید براینکه باید جامعه اصناف را به خوبی ببینیم،اظهارکرد: اصناف پیشانی گردشگری یک جامعه به شمار می‌روند که باید در تصمیم‌گیری‌ها به ویژه در بخش گردشگری به خوبی به این بحث توجه شود.

وی با اشاره به اینکه مسئولان برای برنامه‌ریزی ها کمتر از ظرفیت بازار استفاده می‌کنند، تصریح کرد: یکی از اشکالاتی که در زمینه گردشگری بازار همدان وجود دارد این است که در بحث کف‌سازی و مسقف کردن بازارشرایط خوبی را برای حضور گردشگران نداریم.

گازرانی با بیان اینکه بازار مرکزی همدان مسقف نیست، ادامه داد: زمانی که اصناف برای بحث مسقف کردن اقدام می‌کنند هم برخی از ارگانها مخالفت می‌کنند ضمن اینکه بازار همدان با توجه به وجود کاروانسراهای قدیمی نیاز دارد ایمن سازی شود.

رئیس اتحادیه کیف و کفش همدان با اشاره به اینکه بعد از آثار تاریخی، بازار هر شهر مورد توجه گردشگران است،  خاطرنشان کرد: گردشگران برای خرید مایحتاج و سوغات به بازار مراجعه می‌کنند و به همین دلیل نیاز است که توجه جدی‌تری به بازار شود.

وی درباره حضور اصناف مختلف در نمایشگاه، اظهارکرد: یکی از درخواست های بازار از سایت نمایشگاه بین‌المللی این است که نمایشگاه‌ها به صورت تخصصی برگزار شود. گاها نمایشگاه‌های همدان مانند بازار روز و اجناس معمولی برگزار می‌شود درحالی که نیاز است در نمایشگاه پرقدرت تر ورود کرد.

گازرانی با تأکید براینکه همدان ظرفیت خوبی در زمینه نمایشگاهی دارد، افزود: همدان در رسته‌های مختلف توانایی و ظرفیت دارد و در صورتیکه نمایشگاه به صورت تخصصی برگزار شود تولیدکنندگان استقبال می‌کنند.

مشاور اقتصادی در بخش اصناف فرمانداری همدان درباره نقش بازار در مهار تورم، یادآور شد: بازار آخرین بخش تولید کالاست به طوریکه بازار هیچ نقشی در گرانی‌ها ندارد درحالیکه برخی بازار را مقصر گرانی‌ها می‌دانند.

وی با تأکید براینکه بازار به دنبال این است که درآمد روزمره خود را کسب کند، گفت: یک کاسب به دنبال این است که دخل و خرج و اجاره مغازه خود را تأمین کند و به دنبال ۱۰ تا ۱۵ درصد سود است بنابراین نمی‌شود بگوییم بازار گرانفروشی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha