• شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402040300858
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو با استفاده از گوشت های ذبح شده در مراکز مجاز

کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو با استفاده از گوشت های ذبح شده در مراکز مجاز

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان گفت: یکی از راه های کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو استفاده از گوشت های ذبح شده در مراکز مجاز است.

آذریان امروز شنبه ۳ تیرماه در کمیته بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شهرستان افزود: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار است و جزو بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان به شمار می رود.

وی بیان کرد: با رعایت کردن نکات بهداشتی هنگام ذبح دام در مراسم عیدقربان و تهیه گوشت از مراکز مجاز می توان خطر ابتلا به این بیماری را کاهش داد.

رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان گفت: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: علائم این بیماری معمولاً شامل تب بالا، سردرد، ضعف، تهوع، درد شکم و اسهال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha