• جمعه / ۲ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402040200565
  • منبع : نمایندگی گلستان

معاون استاندار گلستان عنوان کرد:

دلسوزی و پشتکار رمز موفقیت در سیستم اداری

دلسوزی و پشتکار رمز موفقیت در سیستم اداری

ایسنا/گلستان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان رمز موفقیت در سیستم اداری را دلسوزی و پشتکار دانست و گفت: اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مدلی از یک کار جهادی موفق را به نمایش گذاشتند.

سیدعلی مهاجر، امروز جمعه دوم تیرماه ۱۴۰۲ همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر در جلسه مشترک با دبیر و کارکنان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان اظهار کرد: قطعاً رمز موفقیت در سیستم اداری بعد از توکل و توسل، دلسوزی، پشتکار و پیگیری است.

وی با بیان اینکه اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان مدلی از یک کار جهادی موفق را به نمایش گذاشتند، ادامه داد: راهبری درست استاندار گلستان و پشتکار دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سبب شد تا رتبه کشوری این شورا از ۲۸ به رتبه دوم ارتقا یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان شاخص های این ارتقا را عملکرد خوب در حوزه حقوقی و قضایی دانست و افزود: بی‌شک رتبه مذکور ماحصل اجرای سه طرح مهم و پایلوت کشوری همچون یاری‌گران زندگی در روستا، رشد بیش از ۳۰ درصدی در جمع‌آوری معتادان متجاهر و افزایش کمی و کیفی جلسات و مصوبات شورای هماهنگی بوده است.

شاهد مدل جدی از کار جهادی در شورا بودیم

وی با تأکید بر اینکه دست‌اندرکاران شورای هماهنگی استان نشان دادند با همان ظرفیت و توان گذشته ولی با پشتکار، با تغییر فکر، تعامل، نگاه و مدل جدیدی از کار می‌توانند تحول ایجاد کنند، خاطرنشان کرد: استفاده از توان تشکل‌های مردمی در انجام مأموریت‌ها و مردمی کردن مبارزه با مواد مخدر مدلی بود که نتایج مثبت و تأثیرگذاری را برای استان عاید کرد.

دلسوزی و پشتکار رمز موفقیت در سیستم اداری

رشد ۳۰ درصدی جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان در این جلسه با اشاره به اینکه هماهنگی، انسجام‌بخشی، هدایت، نظارت و مردمی‌سازی مهم‌ترین رویکرد شورا است، تصریح کرد: این شورا در سال ۱۴۰۱ در برگزاری جلسات بیش از ۳۰ درصد و در مصوبات بیش از ۸۰ درصد رشد داشته است.

مهدی طالبی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ محور عملیاتی در کمیته‌های شورا مطرح و نقش آنها برای دستگاه‌های مختلف تعریف شد، اضافه کرد: توسعه مراکز ماده ۱۶ از ۱۰۰ نفر به بیش از ۹۰۰ نفر در دستور کار قرار دارد و مرکز ماده ۱۶ زنان نیز با ظرفیت ۴۰ نفر در گنبدکاووس فعال شده است.

وی نظارت کیفی از مراکز و تدوین الگوی ائتلافی پیشگیری از اعتیاد در ۶۳ محله را از مهمترین برنامه‌ریزی ها برشمرد و گفت: برنامه ریزی شده است طرح مذکور در سال ۱۴۰۲ در ۲۸ محله اجرا شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha