• پنجشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402040100255
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران خبر داد

سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان؛ اعتبار مرحله اول خط انتقال گاز دشتک - نهبندان

سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان؛ اعتبار مرحله اول خط انتقال گاز دشتک - نهبندان

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: اعتبار در نظر گرفته شده برای فاز اول خط انتقال گاز دشتک - نهبندان سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان و معادل ۳۷ درصد گردش مالی ریالی این شرکت است.

رضا نوشادی، امروز پنج‌شنبه یکم تیر در آیین آغاز عملیات اجرایی خط لوله گاز دوراهی دشتک – نهبندان که با حضور مسئولان کشوری در شهرستان نهبندان برگزار شد، اظهار کرد: تکمیل رینگ شرقی کشور یک برنامه دیرینه برای مجموعه مهندسین شبکه گاز است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در این مسیر انعطاف پذیری وجود دارد که گاز از جنوب شرق به شمال شرق کشور یا برعکس منتقل شود، افزود: اعتبار در نظر گرفته شده برای مرحله اول این طرح شامل ۳۷ درصد گردش مالی ریالی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران رقمی معادل سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران بیان کرد: افت فشار گاز برای مقطع کوتاهی از زمستان گذشته در این بخش از شبکه روی داد لذا با دستور وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اختیارات را تا حد واگذاری و ترک تشریفات مناقصه برای انجام سریع این طرح به شرکت توسعه مهندسی ابلاغ کرد.

وی تصریح کرد: در این ابلاغیه بر ۲ واژه اولویت و اقدام جهادی تاکید و بلافاصله در هر دو استان سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی پهپادهای نقشه‌برداری به پرواز درآمد و کل مسیر ۱۷۶ کیلومتر نقشه برداری انجام شد.

نوشادی ادامه داد: به موازات، مطالعات خاک و ژئوتکنیک در دستور کار قرار گرفت و همزمان تامین اعتبار و بودجه انجام شد لذا فعالیت‌ها و هزینه‌کردها را شروع کردیم. وی با بیان اینکه اقتضای واژه مقدس جهاد همین اقدامات است، اظهار کرد: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نشان داد هرگز از رسالت حرفه‌ای خود در استفاده از فضای سالم رقابتی برای کار چشم پوشی نمی‌کند.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ادامه داد: از دل مناقصه محدود تک مرحله‌ای که ارزیابی کیفی آن کمتر از ۲ سال گذشته بود عملیات تشریفات مناقصه شروع و در فاصله ۲۵ روز پیمانکار شناسایی شد.

وی تصریح کرد: ۵۲ هزار تن شمش یا تختال این طرح در شرکت فولاد مبارکه ساخته و نزدیک به ۱۰ هزار تن تختال تبدیل به ورق شده که پنج هزار تن برای ساخت لوله به شرکت‌های لوله‌سازی منتقل شده و در تمامی این موارد یاری مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران را برای اولویت بخشی به طرح همراه داشتیم.

نوشادی با اشاره به اینکه در شرایطی که دمای هوا کنار لوله‌ها به ۸۵ درجه می‌رسد، نیروهای شرکت گاز مشغول به کار هستند، افزود: مصرف گاز نیز موضوع بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود، حدود ۵۰ درصد مصرف گاز کشور صنعتی و مابقی تجاری و خانگی است که در اوج مصرف به ۸۰ درصد می‌رسد.

وی ادامه داد: با اقدامات کوچک اما موثر از جمله دوجداره کردن پنجره‌های ساختمان‌ها می‌توان مصرف گاز را تا ۵۰ درصد کاهش داد؛ بنابراین این خدمت نظام باید با مدیریت مصرف آمیخته شود که صنعتگران و مردم در این موضوع باید مشارکت فعال داشته باشند.

نوشادی تصریح کرد: نیروهای شرکت گاز در شرایط کاری بسیار سخت در آفتاب و گرما کار می‌کنند؛ پس مدیریت مصرف باید از خانه‌ها آغاز شود و شعار امسال را پنجره‌های غیرفلزی و شیشه‌های دوجداره قرار دهیم.

وی یادآور شد: این طرح از بزرگترین طرح‌های وزارت نفت است که مرحله اول آن شامل ساخت مخزن مسیر بوده که در ۹۰ کیلومتری انتهای مسیر اجرا می‌شود و مرحله دوم خط انتقال گاز دشتک به نهبندان هشت ماه بعد اجرا خواهد شد و امیدواریم با مشکلاتی از قبیل تامین آب یا شرایط پیش بینی نشده مواجه نشده و بتوانیم خدمتی شایسته مردم انجام شود.

عملیات اجرایی خط لوله گاز دوراهی دشتک – نهبندان، امروز با هدف افزایش پایداری شبکه گازرسانی در شرق کشور و خراسان جنوبی امروز با حضور معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، استاندار خراسان جنوبی و جمعی از مسوولان در شهرستان نهبندان آغاز شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha