«سید محمدهادی امیری» در بازدید از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به طرح نهضت جهادی فیبرنوری در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: هدف از اجرای این طرح بردن فیبر نوری درب خانه های مردم است، هم اکنون ارتباط مردم از طریق زوج سیم است که با معایبی مواجه می باشد.
وی اظهارکرد: این خدمت در شهرهای استان انجام خواهد شد، بصورت فاز در حال اجراست تا ارتباط مطمئن، پایدار، امن و با کیفیت و پهنای باند مورد نیاز مشترک داشته باشند.
مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: امیدواریم که طی امسال ارتباط بیشتر مشترکان را از طریق فیبرنوری فراهم کنیم. کلیه بخش های دولتی و خصوصی از جمله سازمانها، دانشگاهها، نهادها، فرودگاه، صنعت و بازاریان می توانند متقاضی فیبر نوری باشند و ما آمادگی داریم که به هر میزان پهنای باند فیبرنوری نیاز داشته باشند را برای آنها فراهم کنیم.
امیری تصریح کرد: طی سه سال اخیر در استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات به اندازه ۱۰ سال کار شده است.
وی ادامه داد: انتظار داریم که در سفر دوم رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد اعتبار لازم برای اجرای ۱۵۰۰ کیلومتر فیبرنوری به این استان اختصاص داده شود، جا نمایی و نقشه برداری شده که نیازمند اعتبار لازم است.
مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با اجرای این میزان فیبرنوری استان کهگیلویه و بویراحمد از بن بست ارتباطی خارج خواهد شد.
امیری تاکید کرد: کلیه روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان کهگیلویه و بویراحمد هم اکنون پوشش ارتباطی دارند.
وی تصریح کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۹۲ درصد است به این معنا که به ازای هر ۱۰۰نفر ۱۹۲ تلفن وجود دارد یعنی همه مردم استان دسترسی به تلفن همراه دارند.
مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: هدف ما در شرکت مخابرات این است که ارتباطی با کیفیت برای مردم استان فراهم کنیم.
گفتنی است مدیرعامل شرکت مخابرات استان کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جهاددانشگاهی استان نشست مشترک نیز برگزار کردند.
انتهای پیام
نظرات