• سه‌شنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402033020015
  • منبع : نمایندگی مازندران

معاون آموزشی وزارت بهداشت:

هدف از بین المللی سازی آموزشی، ایجاد اعتبار و مرجعیت علمی برای کشور است

هدف از بین المللی سازی آموزشی، ایجاد اعتبار و مرجعیت علمی برای کشور است

ایسنا/مازندران معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: هدف از بین‌المللی سازی صرفا درآمدزایی نیست و حتی کسب کارهای فرهنگی نیست و جزو اهداف نازله محسوب می شود و هدف اصلی ایجاد اعتبار و مرجعیت علمی برای کشور است.

دکتر ابوالفضل باقری فرد امروز در کارگاه بین‌المللی سازی آموزش عالی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ساری در حال برگزاری است، اظهار کرد: مباحث بین المللی مسئله کوچکی در آموزش نیست و خوشبختانه کیفیت آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی مورد افتخار ما است.

وی با اظهار اینکه پیشرفت‌های پزشکی امروز یکی از دستاوردهای انقلاب است که حاصل تلاش بسیاری از پزشکان و اساتید است، افزود: بین المللی سازی صرفا به معنای گرفتن دانشجوی خارجی نیست و خیلی فراتر از این تصور است.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت ادامه داد: همه ما اعتقادمان این است که برای ورود به حوزه بین الملل باید آموزش ما نیز مطابق با استانداردهای جهانی باشد تا با دیپلماسی علمی با کشورهای دنیا بحث و تبادل نظر کنیم.

دکتر باقری فرد مطرح کرد: دیپلماسی علمی یک فن است و باید تمامی دانشگاه‌های ما آن را بلد باشد و نیاز داریم به افرادی که در این حوزه متخصص باشند.

وی با بیان اینکه  یکی از ابزارهای استاندارد سازی، اعتباربخشی است و باید با اعتبار بخشی آن را نشان دهیم، بیان کرد: ما به دنبال برنامه اعتباربخشی موسسه‌ای هستیم تا این استاندارد را از یک مرکز بین‌المللی دریافت کنیم و دانشجویان خارجی قطعا در انتخاب به این گزینه و تاییدیه بین‌المللی توجه می‌کنند.

دکتر باقری فرد عنوان کرد: با این تفاصیل، توانمندسازی دانشگاه‌ها یک نیاز است تا به حوزه بین الملل ورود کنند و این توانمندسازی از مسیر برگزاری کارگاه‌های آموزشی می گذرد و در ادامه توسعه خواهد یافت.

وی افزود: در عرصه بین المللی کشورهای زیادی داعیه آموزش دارند و ما باید نیز از ظرفیت های مختلف نظیر هنری، اقلیمی، آب و هوا و بسیاری از ویژگی‌ها بهره ببریم تا در این حوزه ورود کنند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر تخصیص تسهیلات ویژه برای دانشجویان خارجی و تسهیل فضای حضور این دانشجویان، گفت: بین المللی سازی می‌تواند عامل مهاجرت مثبت شود و می‌تواند دانشجویان خارجی را به یک ظرفیت برای استفاده در کشور تبدیل کند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت با اشاره به حضور بیش از ۷ هزار دانشجوی خارجی در کشور، خواستار تداوم و استمرار برگزاری کارگاه آموزشی بین‌المللی سازی در سایر دانشگاه‌های کلان منطقه کشور و توجه به رشد و ارتقای کیفیت آموزشی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha