دکتر میثم حجتیپور با حضور در دفتر ایسنا در کرمانشاه، با اشارهای به پروژههای متعدد انجام شده در حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی کرمانشاه، اورژانس بیمارستان شهدا را یکی از مهمترین این پروژهها برشمرد و گفت: این پروژه نزدیک به ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تلاش بر این است تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد.
وی احداث اورژانس جدید بیمارستان شهدا را یک نیاز جدی برشمرد و ادامه داد: اورژانس فعلی از نظر متراژ، چیدمان متناسب با استانداردهای روز درمان و... چندان مناسب نیست.
به گفته مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه، اورژانس جدید بیمارستان شهدا در متراژ ۱۶۵۰ مترمربع و در دو طبقه احداث میشود و تقریبا بزرگترین اورژانس تامین اجتماعی کشور خواهد بود که همه امکانات و تجهیزات مورد نیاز را دارد.
حجتیپور خاطرنشان کرد: همزمان با پیشبرد کارهای احداث این پروژه، کار تهیه تجهیزات مورد نیاز اورژانس بیمارستان شهدا هم در حال انجام است.
وی رقم اولیه اعتبار این پروژه را ۴۷ میلیارد تومان اعلام کرد که با افزایش قیمتهایی که داشتیم اکنون به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه از قدمت ۴۰، ۵۰ ساله بیمارستان شهدا یاد کرد که علاوه بر احداث اورژانس جدید آن، طرحهایی دیگر از جمله بازسازی هفت اتاق عمل آن نیز در برنامه است و میتوان بعد از پایان احداث اورژانس جدید، فضای کنونی اورژانس را به این هفت اتاق عمل اختصاص داد تا بتوان کار بازسازی اتاق عملها را پیش برد.
حجتی پور تاکید کرد: به علاوه بنا داریم در صورت امکان یک بخش دیالیز را نیز در این بیمارستان راهاندازی کنیم.
امیدواریم احداث کلینیک بیمارستان حضرت معصومه(س) امسال آغاز شود
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه یکی دیگر از پروژههای مهم در دست اقدام را کلینیک تخصصی بیمارستان حضرت معصومه(س) اعلام کرد که کار تهیه نقشههای اولیه آن انجام شده و امید آن میرود با همکاری سایر بخشها خصوصا شهرداری امسال شاهد آغاز عملیات اجرایی آن باشیم.
وی طرحی که برای احداث این کلینیک در نظر گرفته شده را در متراژ ۲۲۰۰ متر و در سه طبقه اعلام کرد و افزود: علاوه بر اینکه همه بخشهای درمانگاهی و سرپایی برای آن در نظر گرفته شده، بنا داریم با توجه به نیاز جامعه یک کلینیک سالمندی را نیز در آن ایجاد کنیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه معتقد است، با خروج درمانگاه از فضای اصلی بیمارستان، میتوان فضایی که اکنون در اختیار درمانگاه است را به یک مرکز درمان ناباروری تبدیل کرد که به شدت در شرایط کنونی جامعه به آن نیاز است و میتواند به غرب کشور ارائه خدمات داشته باشد.
حجتیپور از جای خالی دستگاه MRI هم در این بیمارستان خبر داد که تهیه آن در برنامه بوده و جانمایی نیز صورت گرفته است.
پوشش درمانگاه تامین اجتماعی در همه شهرستانها کامل میشود
به گزارش ایسنا، مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه سپس از تکمیل پوشش درمانگاههای تامین اجتماعی در شهرستانهای سراسر استان خبر داد و عنوان کرد: در سالهای گذشته بجز چهار مرکزی که در کرمانشاه داشتیم، تنها دو درمانگاه در اسلام آبادغرب و بیستون فعال بود، اما طی سالهای اخیر در اکثر شهرستانها از جمله سنقر، سرپل ذهاب، پاوه، جوانرود و ... درمانگاه را حتی در قالب مراکز استیجاری راهاندازی کردیم.
حجتی از پوشش خوبی که اکنون در شهرستانهای غربی استان داریم یاد کرد و افزود: در شهرستانهای شرقی نیز امسال درمانگاه تامین اجتماعی را در کنگاور، صحنه و سنقر در قالب مراکز استیجاری راهاندازی خواهیم کرد.
وی بر این نکته هم تاکید کرد که همزمان با فعالیت درمانگاههای تامین اجتماعی در مراکز استیجاری، کار خرید زمین برای ایجاد مراکز ملکی نیز از جمله در پاوه، کنگاور و ... در دست اقدام است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه معیار اصلی راه اندازی درمانگاه را تعداد بیمه شدگان در یک شهرستان اعلام کرد و یادآور شد: شهرستانهایی که این شاخص را ندارند نیز دسترسی مناسبی به درمانگاههای شهرهای همجوار خود دارند.
وی اضافه کرد: علاوه بر این پروژهها، طرحهایی دیگر نیز در گذشته اجرا شده و به بهرهبرداری رسیده که از جمله آنها می توان به بخش LDR بیمارستان حضرت معصومه(س) و بازسازی برخی بخشهای دیگر این بیمارستان اشاره کرد.
حجتی پور با بیان اینکه در شرایط کنونی اعتباری که با آن موجهیم گرفتن منابع مالی برای طرحها و پیشبرد آنها دشوار است، همراهی سایر بخشها را برای اجرای پروژههای بخش درمان که نیاز اساسی جامعه است، ضروری خواند.
انتهای پیام
نظرات