«حسین نورعلیوند» در گفتوگو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: این میزان تسهیلات پرداختی نسبت به ۲ سال ماقبل آن افزایش چشمگیر داشته به طوری که حدود چهار برابر شده است.
وی به خدمات این مجموعه در حوزه مسکن اشاره کرد و گفت: این خدمات شامل پرداخت ودیعه، تامین و تعمیر مسکن بوده که در طول این مدت ۷۰۳ مورد خدمت با اعتبار حدود ۵۶۰ میلیارد ریال به جامعه هدف ارایه شده است.
مدیرکل بهزیستی استان ایلام رایگان شدن تعرفه آب و برق و گاز ۲۹ هزار خانوار مددجو، معافیت انشعاب آب، برق و گاز برای ۲۳۷۱ مددجو با بیش از ۳۴میلیارد ریال و پرداخت بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی معلولان و مددجویان به مبلغ ۱۴۵میلیارد ریال را از دیگر خدمات ارایه شده به جامعه هدف اعلام کرد.
نورعلیوند تصریح کرد: مناسبسازی منزل و خودرو افراد دارای معلولیت با بیش از ۱۳میلیارد ریال، پرداخت ایاب و ذهاب معلولان به مبلغ یک میلیارد و ۶۵۰میلیون ریال، پرداخت کمک هزینه درمان معلولان به مبلغ بیش از ۱۱میلیارد ریال، ایجاد پایگاه هنر در مناطق روستایی با اعتبار حدود یک میلیارد ریال و پرداخت کمک هزینه توانبخشی و بهداشتی با اعتبار ۵۱ میلیارد ریال دیگر خدمات این مجموعه به جامعه هدف بوده است.
وی از برداشتن سقف پرداخت بیمه بازنشستگی معلولان به عنوان یکی از فعالیتهای دولت در ۲ سال گذشته خبر داد و گفت: پیش از این سقف پرداخت بیمه بازنشستگی افراد دارای معلولیت به مدت ۱۰ سال و برای سایر مددجویان جامعه هدف پنج سال بود که توسط این اداره کل پرداخت و مابقی آن باید توسط مددجویان و معلولان پرداخت میشد که از ۲ سال گذشته این سقف برداشته شده و تا زمان بازنشستگی فرد مددجو، این سهم توسط بهزیستی پرداخت میشود.
مدیرکل بهزیستی ایلام به حذف دهک درآمدی خانوادههای دارای فرزند چند قلو برای برقراری مستمری اشاره کرد و گفت: پیش از این تنها سه دهک اول درآمدی که دارای فرزند دوقلو و سه قلو بوده مشمول دریافت مستمری بودند ولی با اقدام دولت سیزدهم خانواده های دارای فرزند دوقلو تا دهک هفت و دارای فرزند سه قلو بدون محدودیت دهک مشمول برقراری مستمری شده که تعداد آنها در این استان ۵۰۰ خانوار بوده است.
نورعلیوند با اشاره به برقراری حق پرستاری و حق نگهداری در منزل معلولان و بیماران ضایعه نخاعی برای اولین بار، گفت: این اقدام با هدف حمایت از خانواده های معلولان انجام تا آنها در نزد خانواده ها نگهداری و از سپردن آنها به مراکز بهزیستی جلوگیری شود.
وی تاسیس نخستین مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان را یکی دیگر از اقدامات مهم در این حوزه دانست و گفت: این مرکز با هدف درمان و بازتوانی معتادان با پذیرش یکساله با ظرفیت ۷۰ نفر از اواخر سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز تا مصرف کنندگان مواد مخدر در کنار بهبودی مهارت های شغلی را نیز کسب کنند.
مدیرکل بهزیستی استان ایلام افتتاح ۱۲ گروه همیار زنان سرپرست خانوار، برقراری بیمه اجتماعی برای یک هزار و ۵۰۰ نفر از زنان سرپرست خانوار، افتتاح مرکز جامع امور آسیب دیدگان اجتماعی، راه اندازی ۲ پایگاه خدمات اجتماعی در شهرستانهای بدره و دره شهر غربالگری شنوایی ۱۴هزار و ۴۷۰ نوزاد، غربالگری بینایی حدود ۴۰هزار کودک ۳تا ۶سال،ارایه خدمات ژنتیک به بیش از چهار هزار نفر، پرداخت تسهیلات اشتغال به بهبود یافتگان به تعداد ۲۸۸نفر، ارایه آموزشهای پیش از ازدواج، مهارتهای زندگی و خانواده به ۱۱هزار و ۲۰۰نفر، پذیرش ۶هزار و ۶۶۰نفر در مراکز اقامتی ترک اعتیاد، پوشش ۹۰۰نفر در طرح مانا، ارایه آموزشهای پیشگیری از خودکشی به ۳۷۳هزار نفر، طرح خودمراقبتی زنان و دختران به تعداد ۴۵۰نفر، طرح توانمندسازی همیار مادر و کودک به تعداد ۳۵۰نفر و ارایه خدمات مشاوره به بیش از ۳۵هزار نفر را از دیگر فعالیتهای این اداره کل در ۲سال گذشته نام برد.
انتهای پیام
نظرات